„Mulți români vor să înceapă anul cu taxele și impozitele plătite. Așa că azi, de cum s-au deschis ghișeele, au și mers să-și achite dările. Un exemplu vine de la Cluj- Napoca și Galați. Colega mea, Silvia Cseh, ni se alătură cu detalii. Bună ziua, Silvia”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cozi la taxe și impozite

„Bună ziua, Cristina, bun găsit tuturor! Sute de oameni au venit dis-de-dimineață la Direcția de taxe și impozite locale, dar și la primăriile de cartier din Cluj-Napoca.

Oamenii vor să se asigure că scapă de plata acestor taxe încă din primele zile din an, dar și că beneficiază de acea bonificație de zece la sută care se aplică celor care își plătesc dările către stat până la data de 31 martie. A fost aglomerație imediat după deschiderea ghișeelor. La fel se întâmplă și în aceste momente dar a fost aglomerat și la Galați, acolo unde foarte multe persoane s-au pus la coadă încă de dinainte de deschiderea ghișeelor și oamenii au avut ceva de așteptat până la deschidere. Oamenii spun că au venit să plătească  aceste taxe și impozite locale în format fizic pentru că nu au încredere în sistemul online. Foarte mulți pensionari se plâng de faptul că nu se pricep la această aplicație și că nu au parte de ajutor. În plus, autoritățile locale mai spun că deși ghișeul.ro este funcțional încă sunt foarte mulți oameni care preferă să vină și să își plătească dările către stat la primării”, a transmis Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Fără cozi pentru acte. Cartea de identitate și permisul vor putea fi obținute online

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si