Rona Hartner a pierdut lupta cu boala nemiloasă care a ținut-o departe de scenă în ultimele luni. S-a tratat ani buni pentru cancer la colon și a ieșit învingătoare, dar vara trecută a anunțat că maladia a lovit și mai dur, în cancer la plămâni cu metastaze. Artista, extrem de talentată a avut o carieră strălucită și a lăsat în urmă proiecte de muzică, film și televiziune,

a transmis Simona Pătruleasa.

Rona Hartner, o viață de film

Iar Dumnezeu a decis. La 50 de ani, cu fiica și sora la căpătâiul patului de spital, Rona Hartner a încetat să mai lupte cu boala cumplită și și-a luat adio de la scena vieții.

Așa cum o descriu cei dragi, Rona nu se dădea în lături de la nimic. Dansa, cânta, picta, juca, iubea... și împărțea totul cu cei apropiați. Mai puțin tristețile, pe care le ascundea în spatele zâmbetului inconfundabil.

Efervescentă, pasională, vorbareață și cu un talent desăvârșit, Rona s-a făcut remarcată în lumea cinematografiei după ce a strălucit în rolul din filmul „Gadjo Dilo”.

Un râs colorat, o lumină aparte. Rona avea să înfrunte în 2019 toate prognosticurile medicilor și să lupte cu boala care îi punea primele piedici.

Determinată și optimista, actrița ieșea atunci învingătoare. Chiar și așa, un vis nu-i dădea pace.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Mai mult decât actrița a mărturisit că la un moment dat, în timpul unui tratament dureros, propriul tată a chemat-o la el, în ceruri, într-un vis tulburător.

Citește și: Rona Hartner vorbea despre moarte cu zâmbetul pe buze. Ce a transmis actrița în ultimul mesaj video

Deși părea că a înfrânt într-un final boala, vara aceasta, Rona primea o nouă lovitură, alt diagnostic crunt, cancer pulmonar cu metastaze.

Rona a iubit viața și l-a iubit pe Dumnezeu. Și chiar dacă a fost căsătorită de două ori, actrița a rămas cu un singur regret: că nu și-a găsit niciodată sufletul pereche.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si