Într-o nouă zi în „Casa Iubirii”, Patrick, Robi, Ștefania și Virginia au stat la discuții ca între prieteni și s-au amuzat copios. Concurenții au vorbit deschis despre planurile pe care își doresc să le pună în aplicare după ieșirea din emisiune.

Printre altele, iubita lui Cosmin a precizat că are intenția să-și pună pe picioare o afacere în domeniul frumuseții, moment în care Patrick a încurajat-o și a îndemnat-o să se promoveze încă din emisiune, dându-i de înțeles că-i va fi client fidel dacă dorința ei se concretizează. 

casa iubirii, stefania casa iubirii, patrick casa iubirii

Ștefania

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO Ștefania a răbufnit! I-a spus totul lui Cosmin, după ce el a fost la un pas de a rupe relația. Concurenta ales cu cine să meargă mai departe: „Din partea mea nu este nimic”

Patrick nu vrea să devină motiv de gelozie între Ștefania și Cosmin

La un moment dat, concurenții au primit un mesaj prin care li s-a comunicat faptul că trebuie să se întoarcă în casa băieților. Totuși, le-a fost permis să fie însoțiți de Ștefania și Roberta, care li s-au alăturat cu plăcere.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pe scări, Ștefania și Patrick s-au apropiat și s-au ținut de brațe în semn de prietenie și amuzament, ceea ce nu e de mirare având în vedere că se înțeleg foarte bine și au dezvoltat o frumoasă relație de amiciție. În acest timp, Robi a fost condus de Virginia și Rebecca.

casa iubirii, stefania casa iubirii, patrick casa iubirii

Concurenții s-au întors în casa băieților. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Patrick: „Haide, doamna timișoreancă, care o să fie «Ștefania beauty nails».

O să vin și eu, o să-mi tai cuticulele.”
Ștefania: „Îți fac și freza. Fac și mizerie.”
Patrick: „Dar să nu fie gelos ăsta, mă.”
Ștefania: „Ei…”
Patrick: „Nu, pe mine nu e.

Citește și: VIDEO „Am dovadă” Antoni, dezvăluire șoc despre relația cu Ștefania! Robi a pus-o la zid pe iubita lui Cosmin din prima clipă: „N-am crezut în Ștefania de la început”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si