Jocurile de noroc fac o nouă victimă. Un tânăr de 34 de ani, tatăl a 2 copii, s-a sinucis după ce a pierdut sume importante la păcănele. În mașina bărbatului a fost descoperită dovada care confirmă această patimă. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional. Colega mea Teo Argint ne spune ce a aflat de la anchetatori, a transmis Cristian Sabbagh.

Tatăl a doi copii s-a sinucis după ce a pierdut la păcănele

Bărbatul din Motru și-a pus capăt zilelor chiar în propria mașină. Individul ar fi fost un împătimit al jocurilor de noroc, iar în ultima perioadă ar fi fost presat de datorii. Răpus de griji, în timpul nopții, bărbatul s-a retras pe o stradă pustie din Mehedinți, unde ar fi venit în vizită la cunoștințe, și s-a sinucis.

Citește și: VIDEO- Tânăr de 26 de ani din Olt, găsit fără viață într-un râu. Cum și-a găsit Mihai sfârșitul?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Anchetatorii au găsit în mașina lui o listă cu acele persoane cărora tânărul le datora bani. Vorbim de câteva sute de lei pentru fiecare împrumut în parte. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Bărbatul era divorțat, dar avea doi copii, rămași acum fără tată, a transmis Teo Argint.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si