Jucătoarele celor două echipe de hochei sunt surprinse pe camere cum se îmbrâncesc, se lovesc cu crosele, cu pumnii și picioarele, iar arbitrii încearcă să le despartă. Sportivele se năpustesc și asupra arbitrilor pe care îi lovesc și îi pun la pământ. Într-un final, spiritele se calmează și jucătoarele se întorc la partida de hochei.

Citește și: Bătaie și scandal între microbiștii unor echipe de fotbal care au jucat la Napoli

Imaginile postate în urmă cu două zile pe rețeaua socială au adunat aproape 200.000 de vizualizări. Arbitrul central trebuit să pronunțe un total de 554 de minute de penalizare. 265 pentru România, 289 pentru Bulgaria. Într-un final, sportivele românce au câștigat meciul cu scorul de 10 la 2.

Citește și: Un bărbat a fost preluat inconștient de la o competiție națională de baschet

Bătaie și scandal între microbiștii unor echipe de fotbal care au jucat la Napoli

Fanii echipei Eintracht Frankfurt au făcut scandal înainte de meciul de Liga Campionilor dintre italieni și germani. Aceștia au incendiat o mașină de poliție și au aruncat cu petarde și fumigene în autorități. Polițiștii au răspuns la violențe cu gaze lacrimogene. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fanii echipei  Eintracht Frankfurt  au fost în prim-planul scandalului de la Napoli. Suporterii germani au atacat polițiștii, au incendiat o mașină a autorităților și au aruncat cu petarde și fumigene.

Citește și:  Scandal cu poliția locală

De asemenea, presa italiană a relatat că și fanii echipei lui Napoli au atacat suporterii Eintracht Frankfurt.

Citește și:  VIDEO- Scene incredibile surprinse în Ardustat. Bătaie după rugăciune

Ca urmare a violențelor dintre fanii celor două echipe, polițiștii au fost nevoiți să folosească gaze lacrimogene.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  VIDEO. Un magician a fost bătut pe scenă, după un "număr periculos" cu o femeie

Un copil de 7 ani a murit strivit în parcare după un meci de rugby, în timp ce își schimba ghetele/Părinții: ”ne este dor de tine, scumpule, și nu te vom uita niciodată. Zboară sus, copilul nostru”

Alfie Tollett tocmai își urmărise fratele jucând într-un meci la clubul său local și își punea pantofii la loc când a fost prins între două mașini. Băiatul a fost imediat transportat la spital, dar din păcate, la scurt timp a decedat.

Alfie Tollett, un băiat de 7 ani, tocmai își urmărise fratele jucând într-un meci de rugby la clubul său local și își punea pantofii la loc, când a fost prins între două mașini, a declarat un medic legist. La deschiderea anchetei, medicului legist Ian Arrow a descris incidentul ciudat care a dus la moartea lui Alfie în Plymouth, Devon.

Aceasta a dezvăluit că un vehicul electric se chinuia să parcheze și a "împins" o altă mașină parcată la clubul de rugby, Plymstock Albion Oaks în el, ceea ce a provocat strivirea fatală.  

Citește și: VIDEO- Bătaie în centrul Capitalei: în altercație au fost implicați Mitică Dragomir și protestatarul Marian ”Ceaușescu”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si