„În 2016, tu și Will ați decis că veți trăi complet separat. Da. Nu a fost un divorț pe hârtie, dar a fost un divorț. Deci din 2016, adică de acum 7 ani voi ați fost despărțiți. Da.”

Este anunțul care a șocat lumea întreagă aseară. Will Smith și Jada Pinkett păreau să formeze unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood.

„Noi ne-am făcut o promisiune că nu va exista niciun motiv pentru care noi să divorțăm vreodată.

Orice ar fi, vom rezolva. Și încă nu am reușit să încalc acea promisiune.”

De altfel, într-un interviu la Oprah de acum un an de zile, Will vorbise despre Jada la superlativ.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Oprah și The Rock se promit să facă plăți directe pentru victimele din Hawaii: "Chiar și în cele mai dificile momente, oamenii din Maui se unesc”

„Dacă nu ne apucăm să vorbim...vorbim 4 ore. 4 ore! Nu am cunoscut o altă persoană în viața asta cu care să mă conectez atât de productiv și frumos decât Jada.”

Fanii actorului au acuzat-o pe Jada că îl ține blocat în relatie deși nu mai simte nimic pentru el

Această diferență i-a făcut pe fani să creadă acum că Will este de fapt o victimă, și că Jada îl ține blocat în relație deși nu îl mai iubește.

„Ce se întâmplă cu această femeie? Trebuie să se oprească, tot ce face doar îl umilește pe Will.”

, a scris un fan.

„Deci Will și-a distrus cariera și reputația pentru o femeie cu care nici nu e împreună.”, a transmis un alt fan.

Ultimul comentariu se referă la incidentul de la Oscaruri. Atunci, într-o încercare de a-și proteja soția, Will Smith i-a dat o palmă prezentatorului Chris Rock. Gestul impulsiv i-a adus critici în lumea filmului și i-a fost interzis să mai participe la Premiile Academiei de Film.

Will Smith și Jada s-au căsătorit în 1997 și de-a lungul anilor au lucrat împreună la mai multe filme. Au o avere estimată la peste 350 de milioane de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si