Yulia Chernitskaya este o antrenoare de fitness din Odesa. Ea este foarte cunoscută în țara sa natală. Tânăra a declarat că imaginea românilor nu este deloc bună în Ucraina. Blondina spune că de când a ajuns în țara noastră și-a schimbat impresia total.

Citeste si: Bilanț ONU: Peste 4.000 de victime ale războiului din Ucraina

„Să fiu sinceră, mi s-a spus că românii sunt vicleni, că sunt genul de oameni care înceracă mereu să obţină un profit din orice şi că sunt lacomi.

Totuşi, după o lună petrecută aici, am ajuns să pun la îndoială toate aceste prejudecăţi.

Am văzut ce a scris presa, că mă aflu în România, doar în tranzit. Este o minciună flagrantă”, a spus Yulia Chernitskaya, potrivit Fanatik.

Ce transmite Yulia Chernitskaya

Ucraineanca se teme de război, așa că s-a refugiat în România. Ea a devenit cunoscută imediat și în țara noastră după ce postările sale pe Facebook, inclusiv cea în care povestea cum a plâns după ce a primit 200 de lei într-o benzinărie din zona Bran, au devenit virale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Yulia Chernitskaya s-a refugiat în România

Yulia Chernitskaya este o antrenoare de fitness cunoscută.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Kremlinul reacţionează la sancţiunile impuse de SUA fiicelor lui Vladimir Putin

Citeste si: Țările din grupul G7 condamnă atrocitățile din Bucha. „Arată adevărata față a războiului brutal al Rusiei”

Yulia este mama a patru copii. Ea suferă enorm din pricina războiului. Unchiul ei a fost ucis în bombardamentele de la Kiev, iar mai mulţi membri ai familiei sale au rămas în continuare în Ucraina, unde luptele continuă.

Citeste si: Războiul dintre Rusia și Ucraina ar putea dura chiar și ani de zile. După ce armata ucraineană a trecut la standardele NATO, Mircea Geoană a făcut anunțul îngrijorător

Citeste si: 15 femei din Ucraina eliberate într-un schimb de prizonieri au fost rase pe cap de ruși: „În semn de umilință, aroganță și dispreț”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si