Un accident rutier teribil, urmat de incendiu, a avut loc în această dimineață, în județul Bihor. 

Accidentul s-a produs între o autocisternă și un camion. Care este starea șoferilor?

Accident teribil, urmat de incendiu, în Bihor. Starea șoferilor

O autocisternă încărcată cu praf de beton și un autocamion care transporta tuburi de metal au fost implicate într-un grav accident rutier, în această dimineață, în localitatea Ceica, din județul Bihor. În urma impactului, cele două autoturisme au fost cuprinse de flăcări.

Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului, cu mai multe echipaje. 

Citește și: Soțul Ancăi Molnar, mesaj de adio în ziua înmormântării: ”Iubirea noastră, ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri”

Accident rutier, urmat de incendiu, în Bihor!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Din fericire, ambii șoferi au reușit să scape cu viață. Potrivit informațiilor transmise de autorități, șoferii au reușit să se autoevacueze la timp.

Unul dintre cei doi șoferi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea. Celălalt șofer a refuzat să fie transportat la spital.

Citește și: "Ultimul selfie împreună"- Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriul make-up artistei

Accident rutier, urmat de incendiu, în Bihor!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile?

"În dimineața zilei de joi, 13 iunie a.c., pompierii militari bihoreni și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Ceica au intervenit la un accident rutier urmat de incendiu, produs între o autocisternă și un autocamion, în localitatea Ceica. 

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Primul apel care sesiza producerea accidentului între două autovehicule de mare tonaj, în urma căruia acestea au fost cuprinse de incendiu, a fost primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 06.15, iar pentru salvarea victimelor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a mobilizat cu operativitate, la fața locului, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și șase echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, Gărzii de Intervenție 1 Mai și Secției Beiuș, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea, o ambulanță SMURD tip B2, precum și o autospecială CBRN (de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, radiologică și nucleară), întrucât în urma primelor informații primite de la apelanții numărului unic 112, nu s-a putut stabili natura încărcăturii, ulterior, aceasta din urmă fiind întoarsă din drum. De asemenea, a fost alertat SVSU Ceica, care a intervenit cu autospeciala de lucru cu apă și spumă din dotare.

Din fericire, atât șoferul autocamionului, care transporta tuburi de metal, cât și cel al autocisternei încărcate cu praf de beton, reușiseră să se autoevacueze din cabine, înainte ca acestea să fie cuprinse de flăcări.

Ajunse la locul accidentului, echipajele SMURD au evaluat medical cei doi conducători auto, unul dintre aceștia fiind asistat medical la fața locului și transportat ulterior, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea, iar celălalt refuzând transportul la spital.

Incendiul, care a mistuit cele două capuri tractor și a afectat semiremorcile celor două autovehicule, a fost stins în aproximativ 10 minute", se arată în comunicatul transmis de autorități.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si