Adrian Zuckerman, viitorul ambasador al SUA este nascut in Romania si a emigrat in America impreuna cu familia cand avea doar 10 ani. El a pastrat legatura cu tara noastra si vorbeste fluent limba romana. Adrian Zuckerman nu este diplomat de cariera ci este de profesie avocat.

Adrian Zuckerman, ambasador SUA la Bucuresti! Un avocat in locul unui diplomat

Adrian Zuckerman este avocat in Baroul din New York din anul 1984, acolo unde a intrat la un an dupa ce a abslovit New York Law School.

De asemenea, este partaner in cadrul firmei internationale de avocatura Seyfarth Shaw LLP.

Adrian Zuckerman, ambasador SUA la Bucuresti! A absolvit MIT

Adrian Zuckerman, viitorul ambasdor al SUA la Bucuresti este si absolvent al prestigioasei universitati MIT (Massachusetts Institute of Tehnology), pe care a absolvit-o in anul 1979.

Adrian Zuckerman, ambasador SUA la Bucuresti! A fost judecator 

Adrian Zuckerman a fost co-presedinte al companiei Epstein Becker & Green din New York, divizia proprietati imobiliare si servicii corporate, a fost presedinte la Lowenstein Sandler LLP, New York, divizia proprietati imobiliare si a fost judecator in cadrul Real Estate Board din New York.

Adrian Zuckerman, ambasador SUA la Bucuresti! Romanul, activ in domeniul filantropic

Viitorul ambasdor al SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman este cunoscut si in mediile filantropic si educacational, el facand parte din boardul Kids Corp sau celal absolventilot Facultatii de Drept din New York. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si