O nouă zi în „Casa Iubirii” aduce și un nou scandal între concurenți. De această dată, Virginia a răbufnit după ce s-a dus în grădină cu Rebecca și Antoni, moment în care a observat că Robi se așază la masă cu Roberta, pe care nu o suportă.

La puțin timp după acest moment, Antoni îl cheamă pe Robi în grădină și îi dă de înțeles că nu e frumos ceea ce face.

Acesta a fost momentul în care scandalul a început.

Citește și: VIDEO Rebecca și Antoni dau cărțile pe față în camera roșie. Detaliul care l-a făcut pe tânăr să dea înapoi: „Când mă îndrăgostesc e bombă”

casa iubirii, virginia casa iubirii, robi casa iubirii

Virginia 

[Sursa foto: Captură foto]

După un schimb de replici, Robi s-a dus din nou la fete, la masă, nervos, și le-a spus tuturor că nu se poate discuta cu Virginia, pentru că tânăra are „probleme”. Așa cum era de așteptat, acest lucru nu a făcut decât să o enerveze și mai tare pe Virginia.

Robi: „N-ai cum să vorbești cu ea. Deci, m-ar teroriza toată viața fetița asta. N-aș avea liniște cu ea. Uită-te la ea cât de serioasă stă ea, o mână de om. Are 40 de kile și uite câtă răutate are în ea. Cât e de arțăgoasă, nu te lasă deloc.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Virginia: „Antoni, el niciodată n-a știut să mă scoată pe mine dintr-o stare, ci din contră.

Și acum… ai 40 de kile, nu știu ce.”

Robi: „Dar eu altceva voiam să scot în evidență. Voiam să scot în evidență că uite cât de mică și drăgălașă e, și uite cât de arțăgoasă e.”

Virginia: „Păi am înțeles, dar să își găsească cuvintele.”

Robi: „Lasă-mă, frate, în pace, că iar mă faci să mă stresezi pe aici în emisiune și mă faci să mă simt incomod. Ești nebună?”

Virginia: „Dar du-te și stai cu cine te face să te simți comod.”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Robi: „Păi uite mă duc și stau cu fetele aici, că așa îmi place. Dar atât mă enervează Virginia, de mă scoate în sărite acum. Are probleme!”

Virginia: „Uite cât e de nesimțit. Păi nu zice că am probleme… Știi ce mă deranjează? Că se duce la alea și spune că am eu probleme! Mi se pare urât, pur și simplu.

Ce zice acum, că se simte inconfortabil. Păi du-te, tată, și stai cu cine te simți confortabil. Te-am ținut eu cu forța?!”

Citește și: VIDEO ”Am plecat, nu mai stau”. Gagea, decizie neașteptată, după ultima discuție avută cu Rebecca. Bruneta a răbufnit după tot ce s-a întâmplat

casa iubirii, virginia casa iubirii, robi casa iubirii

Robi și Virginia, din nou la cuțite. 

[Sursa foto: Captură foto]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si