Vestea morții lui Ion Caramitru l-a întristat pe Alexandru Arșinel. Acesta și-a exprimat regretul și a mărturisit că își așteaptă rândul, din cauză că se confruntă cu probleme de sănătate.

Amintirile cu Ion Caramitru

„ Mă leagă multe amintiri de Ion Caramitru, încă din facultate, daca spun din facultate, spun de acum 50 de ani. M-am înțeles bine cu el, chiar dacă, uneori, întâlnirile noastre erau mai aspre, dar de fiecare dată ne uneam forțele pentru binele artiștilor.Așa

au apărut o serie de drepturi pe care le-au obținut artiștii într-o perioada foarte grea, lefurile, indemnizațiile, tot ce era legat de artă, știință, erau foarte mici, si uite așa au existat multe întâlniri din care artiștii si nu numai doctori etc au obținut unele drepturi. Și asta în mod special datorită lui Ion Caramitru, regret dispariția lui.

Greu de suportat și nu mai e mult și urmează și altele, alte personaje, pentru ca a venit vremea scadențelor. Mai sunt artiști și personalități care își așteaptă rândul. Îmi aștept rândul și eu. Nu sunt prea grozav cu sănătatea, dar mergem înainte. Poate v om mai depăși niște momente. În spital veți auzi ca am fost mereu pentru ca fac analize la 3 luni, dar asta nu înseamnă ca m-am internat mereu”, a declarat Alexandru Arșinel pentru impact.ro.

Moartea lui Ion Caramitru, veste tragică pentru colegii de breaslă
Alexandru Arșinel și Ion Caramitru, prieteni din facultate[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Mare atentie! Cum se manifestă boala care l-a omorât pe marele actor Ion Caramitru

Medicii nu i-au oferit un diagnostic clar lui Alexandru Arșinel

Actorul a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă și că nu are încă un diagnostic din partea medicilor.

„Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție.

Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, a adăugat Alexandru Arșinel.

Citeste si: Ion Caramitru s-a stins din viață și a lăsat în urmă o mare avere. Actorul avea venituri uriașe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si