Soţia handbalistului dinamovist Javier Humet a decedat, a anunţat, duminică, CS Dinamo. Ana Ayda a suferit un accident vascular pe 9 mai 2021. Timp de 10 zile ea a stat în comă.

"Condoleanţe, Javier Humet! Suntem alături de tine! Suntem cutremuraţi şi găsim cu greu cuvinte în aceste momente teribile pentru campionul nostru Javier Humet. Am sperat timp de zece zile intr-un miracol, dar cu toate rugăciunile noastre soţia sa a plecat pentru totdeauna într-o lume mai bună.

Clubul Sportiv Dinamo şi întreaga familie a sportului dinamovist sunt alături de tine, Javier!", a scris CS Dinamo pe Facebook.

Citeste si: Explozie de ultima oră. Două persoane au murit pe loc

Soţia sportivului a suferit un atac cerebral la 9 mai, chiar în noaptea de după câştigarea titlului de către Dinamo.

Ana Ayda a suferit un atac cerebral

Întreg clubul Dinamo s-a rugat pentru Aida. „Dragilor, la 22.00 ne strangem mainile in rugaciune!
Sfinte Ierarh mărturisitor, învăţătorule al adevărului şi doctore fără de arginţi Luca, ţie plecăm genunchii sufletului şi ai trupului, şi căzând la cinstitele şi tămăduitoarele tale moaşte pe tine te rugăm, precum fiii pe tatăl lor: auzi-ne pe noi, păcătoşii, cinstite părinte, şi du rugăciunea noastră la Milostivul şi Iubitorul de oameni Dumnezeu, ca unul care stai înaintea Lui dimpreună cu sfinţii toţi.

Credem că ne iubeşti cu aceeaşi dragoste cu care ai iubit pe fraţii tăi când vieţuiai în această lume.
Meşteşugul doctorilor stăpânind, în multe rânduri cu ajutorul harului suferinţele celor bolnavi ai vindecat, iar după cinstita ta adormire Stăpânul tuturor a arătat moaştele tale izvor de tămăduire: că felurite neputinţe se vindecă şi putere se dăruieşte celor ce cu evlavie le sărută şi cer dumnezeiasca ta mijlocire.
Pentru aceasta, ne rugăm cu căldură ţie, care ai primit harul tămăduirilor: pe sora noastra ANA AIDA cel bolnav şi cumplit înviforat de suferinţă cercetează-l şi vindecă-l de neputinţa ce-l stăpâneşte. Cu totul cinstite şi preasfinte Părinte Luca, nădejde a celor bolnavi, care zac în patul durerii, nu uita de sora noastra ANA AIDA şi dăruieşte-i vindecare, iar nouă tuturor cele spre bucurie, ca şi noi dimpreună cu tine să slăvim pe Tatăl şi pe Fiul şi pe Sfântul Duh, o Dumnezeire şi o Împărăţie, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin!”,
au scris reprezentanții Dinamo Handbal București pe pagina lor de Facebook. Cu toții sperau ca tânăra să-și revină.

Citeste si: Doliu pe scena filmului. Încă un actor s-a stins din viață

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

ana ayda soția lui javier humet a murit
Handbalistul Javier Humet alături de soția sa.[Sursa foto: Facebook]

Ana Ayda era din Constanța. „Doamneeeee nu mi vine sa cred, parca trăiesc un coșmar. Sigur nu a terminat în viata asta ce avea de terminat. Nu o sa uitam niciodată veselia și gingășia ei. 🥺🥺🥺🥺 Condoleanțe familiei și ea sa aibă țărână ușoară!! Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru tine în momentele astea.”, au transmis apropiații Aydei.

Din păcate, tânăra s-a stins din viață după ce timp de 10 zile a stat în comă în urma unui accident vascular.

Citeste si: Caz șocant: O copilă de 13 ani s-a aruncat de pe bloc din dragoste

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Handbalistul Javier Humet (component al campioanei României, Dinamo Bucureşti, dar fost jucător şi la HCM Constanţa) şi Ana Ayda au împreună trei copii.

Citeste si: Nelu Tataru, primele declaratii despre raportarea deceselor cauzate de COVID-19! "Nu poate fi vorba despre morti ascunsi de Guvern"

ana ayda soția lui javier humet a murit
Javier Humet alături de familia lui.[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si