Anais Sabbagh este un copil cu o minte sclipitoare, in afara de pasiunea sa pentru animale, copilei ii place sa studieze foarte mult. Fetița de doar 4 ani face meditații și ore suplimentare pentru a se pregăti pentru concursuri.

Pasiunea pentru studii a descoperit-o, evident, la grădinița. Educatoarea a observat înclinația fetei pentru a invăța rapid și dorinta ei de a afla cât mai multe lucruri din cultura generala.

Recent, Anais a participat atat la Concursul interdesciplinar Academia Junior, unde a fost premiata pe locul intai. De asemenea, al doilea concurs castigat de Anais anul acesta interdisciplinar: ”Formidabilii”.

Anais a câștigat pana acum premiul 1 la concursul Academia Junior, dar și premiul întâi la concursul international Formidabilii. Toate medaliile sunt primite pentru cultura generala, concursuri care includ si teste pentru logica, memorie, creativitate sau spirit de observatie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si