Mai sunt 3 zile până când festivalul Untold își va deschide porțile, iar organizatorii îi sfătuiesc pe cei care vor să-și cumpere bilete de la vânzători de ocazie să fie foarte atenți.

Citește și: VIDEO- Distracție la cote maxime în Suceava: Sute de gospodari au participat la „Jocul pe toloacă”

Zeci de tineri au fost păcăliţi cu bilete la festivalul Untold

Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Organizatorii Untold au anunțat că au fost vândute toate abonamentele pentru ediția festivalului din acest an, iar pe pagina evenimentului mai sunt doar câteva bilete de o zi. Disponibile pe rețelele de socializare și pe site-urile de anunțuri sunt o mulțime de oferte, dar organizatorii atrag atenția că nu toți vânzătorii de ocazie sunt și de bună credință.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La poliție, au fost înregistrate deja 13 plângeri penale care vizează comiterea unor înșelăciuni cu bilete la festival.

Mai multe persoane au vândut bilete fictive, la sume cuprinse între 400 și 2.000 de lei. Când au vrut să își înregistreze biletele pe site, cumpărătorii au constatat că au primit coduri de identificare false și nu au mai putut da de vânzător.

De aceea, organizatorii ne recomandă să cumpărăm bilete numai de la surse oficiale. De asemenea, este foarte important să nu oferim datele personale unor necunoscuți și să nu plătim nimic înainte de a verifica un produs.

Festivalul începe joi și timp de patru zile la Cluj-Napoca sunt așteptați peste 360.000 de tineri.”, transmite Silvia Cseh, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si