Styling-ul îndrăzneț al Azei a fost aplaudat cu entuziasm de către public, într-o atmosferă incendiară. Cu toate acestea, în cadrul ediției din această seară, difuzată imediat după serialul “Melek”, concurenta i-a surprins pe cei din platou  cu mărturisiri neașteptate și pline de sinceritate cu privire la încrederea în sine și călătoria sa personală în cadrul competiției.

Aza, dezvăluiri emoționante

"Eu nu am încredere în mine deloc, nu mă vad o femeie frumoasă… Tot ce făceam nu era bine, trebuia mai mult…”,  a dezvăluit Aza, lăsându-se surprinsă de sentimentele sale

interioare.

Cu lacrimi în ochi, ea a povestit cum presiunea de a performa și a satisface așteptările celor din jur au lăsat o urmă de frustrare și nesiguranță în viața ei, dezvăluind totodată nevoia sa profundă de validare și apreciere.

Veneam cu rezultate bune acasă și se tot zicea că pot mai mult, că pot mai mult. Eu ma străduiam… Tot nu era bine și iar trebuia mai mult. Niciodată nu am primit un bravo. Sa aud un bravo, mami, bravo, fata mea, ai reușit. În sfârșit ai mers mai departe și poți. Și asta nu am auzit-o niciodată de la părinti. Am trăit cu o frustrare și trăiesc în continuare. Să mă accept așa cum sunt, să accept complimentele de la oameni… eu nu am încredere, îmi lipsește încrederea în mine; de când am venit aici, în această emisiune, mesajele pe care le primesc de la public mă ajuta.

Cumva, văd o latura a mea pe care acum o descopăr ”. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Radu Ștefan Bănică îi calcă pe urme tatălui său. Tânărul actor a lansat prima lui piesă, intitulată „Tu”

Styling-ul îndrăzneț al Azei a fost aplaudat cu entuziasm de către public, într-o atmosferă incendiară.

Styling-ul îndrăzneț al Azei a fost aplaudat cu entuziasm de către public, într-o atmosferă incendiară.

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

A primit aprecierea Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu a oferit un moment emoționant în timpul ediției, aducându-i cuvinte de încurajare și recunoaștere Azei.

“Îmi doresc din suflet să fii fericita pentru că meriți. Ești strălucitoare, ești deșteaptă, ești un om foarte bun, foarte cald, lăsând la o parte faptul că ești extrem de frumoasă și de talentată. Meriți, Aza! îmi pare bine că ești aici ”, spune Raluca Rădulescu.

Momentul emoționant îl veți putea urmări în ediția din această seară a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzată imediat după serialul turcesc “Melek”, la Kanal D!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Lil Tay, rapper și vedetă pe rețele de socializare, a murit la 14 ani: ”Va rămâne în inimile noastre”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si