Iran şi Portugalia se întâlnesc in aceasta seara de la ora 21:00, în ultimul meci al Grupei B, într-o confruntare cu miză uriasa. Tocmai de aceea, fanii asiaticilor au luat cu asalt hotelul lusitanilor, în toiul nopţii, au început să cânte şi să facă zgomot pentru a nu-i lăsa pe adversari să se odihnească. La un moment dat, Cristiano Ronaldo a ieşit la geam şi le-a făcut semne celor strânşi în stradă că încearcă să doarmă, noteaza prosport.ro.

Naţionala Portugaliei a fost surprinsă de prezenţa unui grup format din zeci de fani iranieni care a s-a instalat în faţa hotelului şi care a început să cânte şi să sufle în vuvuzele, conform publicaţiei O Jogo. Zgomotul l-a făcut pe Cristiano Ronaldo să iasă la fereastră la un moment dat şi cu ambele mâini a indicat că încearcă să doarmă, într-o încercare de a opri „petrecerea", aminteste prosport.ro.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si