Cine este soţia lui Zelenski? Una dintre cele mai influente femei din Ucraina, Olena Zelenska, în vârstă de 44 de ani, este mai mult decât Prima Doamnă.

Cine este și cu ce se ocupă Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean?

Olena Zelenka, s-a născută în Kryvyi Rih pe 6 februarie 1978. Prima Doamnă a Ucrainei a studiat arhitectura la Universitatea Kryvyi Rih, iar după un timp a devenit scenaristă.

Olena Zelenska și Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski s-au căsătorit în 2003 și la scurt timp după ce au devenit o familie s-au mutat la Kiev.

Mai mult, Olena Zelenski este unul dintre fondatorii Studio Kvartal 95, care este cel mai cunoscut studio de producție din Ucraina, având în portofoliu filme, seriale și programe de divertisment. Profitând de poziţia aflată în putere, Zelenska a susținut intens cauze sociale precum egalitatea de gen și s-a angajat în munca diplomatică, care reflectă pașii eficienți luați pentru a extinde raza de acțiune a preprezentării ţării sale în arena globală. 

Citeste si: Volodimir Zelenski: Tot ce trebuie să ştii despre preşedintele Ucrainei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Totodată, după ce a devenit Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenski s-a implicat și în proiectele ce vizează îmbunătățirea sistemului de nutriție din școli și dezvoltatea unei strategii pentru un mediu sigur pentru elevi sau contracararea violenței domestice.

Cine este soţia lui Zelenski? Cu ce se ocupă Olena, prima doamnă a Ucrainei?

Cine este soţia lui Zelenski? Cu ce se ocupă Olena, prima doamnă a Ucrainei?

[Sursa foto: Facebook Olena Zelenski]

Olena Zelenski: „Poporul meu drag! Sunteți incredibili! Sunt mândră să trăiesc în aceeași țară cu voi”

De asemenea, Prima Doamnă, Olena Zelenska, a menţinut contactul cu poporul ucrainean prin intermediul reţelelor sociale.

Astfel, în urmă cu câteva zile, într-o postare emoţionantă pe Instagram, aceasta a le-a scris cetățenilor ucraineni un mesaj emoționant.

Zelenska a comunicat cu cetățenii din țara ei prin intermediul rețelelor sociale:  „Poporul meu drag! Ucraineni! Mă uit la voi toți astăzi. Toți cei pe care îi văd la televizor, pe străzi, pe internet. Văd postările și videoclipurile voastre. Și știți ceva? Sunteți incredibili! Sunt mândră să trăiesc în aceeași țară cu voi! Astăzi nu voi plânge și nu mă voi panica. Voi fi calmă și încrezătoare. Copiii mei mă privesc. Și voi fi alături de ei. Și de soțul meu. Și de voi toți”.

Citeste si: UPDATE: Ministerul rus al Apărării susține că orașul Herson a fost cucerit în totalitate

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Într-o a doua postare ce are legătură cu evenimentele tulburătoare care au avut loc odată cu invadarea Ucrainei, Olena a postat o fotografie cu un bebeluş născut ca un miracol într-un buncăr din Kiev:  „Acest copil s-a născut într-un buncăr din Kiev. Acest lucru s-ar fi întâmplat în condiții complet diferite, sub un cer liniștit. Asta e ceva ce ar trebui să vadă copiii. Noi suntem armata, armata este în noi toţi. Şi copiii născuţi în adăposturi vor trăi într-o ţară paşnică care s-a apărat”, a mai adăugat Olena Zelenka.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si