Ciorbă de perişoare: Reţeta simplă şi delicioasă pentru orice sezon
Ciorba de perișoare este recomandată în orice sezon, deoarece aceasta conține diverse legume și zarzavaturi. În plus, această rețetă poate să fie reinterpretată în functie de gustul fiecărei gospodine. Așadar, astăzi vă prezentăm cea mai simplă și delicioasă rețetă de ciorbă de perișoare.
Trebuie să știți că rețeta de borș de perișoare se poate pregăti diferit în funcție de zonă, însă gustul acesteia rămâne același. Iată cea mai simplă și delicioasă rețetă de ciorbă de perișoare.
- Carnea pentru perișoare o veti amesteca cu sarea, oul, jumătatea din cantitatea de pătrunjel şi cele 2 linguri orez. Din acest amestec se formează perişoarele care se fierb în oala cu legume.
Se pune şi restul orezului şi, după 10 minute, se toarnă borşul dat în clocot separat.