Clotilde Armand, aleasă primar al Sectorului 1 la alegerile locale de duminică, este măritată cu matematicianul Sergiu Moroianu, ei având patru copii, pe Theodor, Brigitte, Cleopatra şi Lucreţia. Clotilde şi Sergiu au mai avut două fete, pe Ondine şi Clara, care au murit pe vremea când familia locuia în Franţa. În urmă cu câţiva ani, Clotilde a lansat cartea autobiografică "Am ales Romania. Povestea mea”, in care a dezvaluit dramele teribile ale vieții sale: Ondine a decedat din cauza sindromului morții subite a sugarului, în timp ce Clara a murit după ce a fost lovită de un motociclist.

Clotilde Armand soț
Clotilde Armand alături de soțul ei, Sergiu Moroianu

„Ma întorc la Ondine. Când a murit, am crezut că va fi sfârşitul perioadei fericite din viaţa noastră, sfârşitul tuturor ambiţiilor pentru mine şi pentru Sergiu. Adica mi se părea că lovitura sorţii e aşa de mare, că nu ne vom reveni niciodată. Aşa eram convinsă. Evident, trebuia să continuăm să trăim, pentru că îi aveam pe ceilalţi copii ai noştri, dar credeam că nu vom putea fi fericiţi şi plini de energie din nou. Îmi amintesc precis sentimentul meu de atunci: cel de datorie faţă de copiii noştri, aici şi acum, într-un prezent îngheţat, şi nimic altceva, adică un gol imens, complet, fără speranţă şi fără nici un alt orizont” , a scris Clotilde Armand.

Citeste si: VIDEO- Firea, marea perdantă, dezlănțuită. Firea: Sunt masochistă?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Clotilde Armand: Nu ne lăsăm furaţi, nici intimidaţi. I-am prins cu mâna în sac

Citeste si: Clotilde Armand sau Daniel Tudorache la Sectorul 1? PSD reacționează în scandalul momentului

Clotilde Armand soț
Sergiu Moroianu a făcut campanie electorală pentru Clotilde Armand

Clotilde Armand a spus că a negat realitatea

“Dupa accident, mult timp am negat realitatea. Apoi, m-am gandit ca avem o parte din familie pe pamant si o parte in ceruri, o parte care ne asteapta si pe noi.

M-am gandit ca ne vom ruga mult si prin rugaciune, prin impartasanie, prin mintea noastra vom fi mereu impreuna si va fi ca inainte. Vom vorbi cu ea asa, normal, in viata de zi cu zi. La inceput voiam sa-i pun masa Clarei cu noi si imi amintesc cat de mult am suferit si am plans cand Sergiu a refuzat categoric sa-i pun pantofii sub bradul de Craciun. In amintirea Clarei, dau fiecarui copil cate un lucru de-al ei, pentru ca asa facea ea: dadea cadouri tuturor",  a dezvaluit Clotilde Armand.

Clotilde a câștigat cu emoții mandatul de primar la Sectorul 1. Luni, candidata USR PLUS l-a acuzat de tentativă de fraudare a alegerilor pe contracandidatui ei de la PSD, Viorel Tudorache, susținând că în primărie au au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate. Marți, ea a cerut Parchetului Gemeral să efectueze o anchetă. După numărarea tuturor voturilor, ea a obținut 40,95% (36.454 de voturi), în timp ce Dan Tudorache a obținut 39,82% (35.447 de voturi), diferența dintre cei doi   fiind de   1.007 voturi.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si