„Gratuit nu e niciodata. Oamenii care conduc autobuzele sunt platiţi si autobuzele sunt cumparate. Sunt doua aspecte. Daca este gratuit complet, sunt oameni care iau transportul fara sa plateasca- e risc sa fie mizerabil. Daca nu dai nimic, nu ai respect pentru obiectul respectiv. Vrem sa fie un loc unde te simţi bine si e confortabil. Cei care iau transportul fac un serviciu tuturor, e normal ca acest cost sa fie împarţit”, a spus Clotilde Armand, adaugand ca merge frecvent cu metroul si RATB, informeaza Digi24.

Referitor la acest subiect, Nicusor Dan, liderul USB a declarat ca o alta problema estea ce ca autobuzele RATB nu ajung la timp.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Managementul RATB este depasit. O sa cerem audit, unde se duc banii, de ce avem 5.000 de soferi, ce sunt ceilalţi 5.000 de angajaţi”, a adaugat Nicusor Dan.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si