Indiferent de forma tunsorii pe care o alegeți sezonul acesta, volumul rămâne elementul cheie al unei coafuri reușite. Însă aspectul final trebuie să fie unul natural, nu exagerat.

Citește și: VIDEO- „Bărbații sunt obsedați de părul meu. Am primit 100 de cereri în căsătorie și mi s-au oferit 250.000 de lire ca să-l tai”

Diana Beatrice Badea, manager: „Părul creț, onduleurile, a redevenit în vogă coafura aceea cu coadă aprinsă la spate, însă foarte multă naturalețe, mișcare în păr, mai puțin tapaj, însă eleganța, împletiturile, părul să

contureze cât mai mult trăsăturile feței dar să ofere un look natural și fashion în același timp.”

Vedetele noastre știu foarte bine cât de important este aspectul natural al părului și pun mare preț pe rutina zilnică.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Monica Roșu, fostă gimnastă: „Folosesc produse adecvate părului meu, produse profesionale care să mă ajute să am grijă de păr să arate cât de cât bine.”

Andreea Antonescu, artistă: „Îmi plac schimbările de look, de-a lungul timpului știți foarte clar că am trecut prin toate schimbărilor, dar întotdeauna am acordat atenție pentru că nu pot să zic că m-am lăudat cu o podobaă capilară de invidiat, a trebuit să am grijă de părul meu.”

Diana Beatrice Badea, manager: „Sunt din ce în ce mai mult sunt populare produsele pe baza de quinoa, keratină vegetală. Ingrediente naturale care cu adevărat pătrund în interiorul firului de păr și îl repară.”

„În continuare tehnica balayage este populară însă mai discret, mai fin, mai elegantă”

Chiar și când vine vorba de culorile abordate sezonul acesta, totul trebuie să fie cât mai aproape de natural.

De altfel, noutatea absolut o reprezintă revenirea la moda nuanțelor pământii.

Diana Beatrice Badea, manager: „În continuare balayage-ul e popular însă mai discret, mai fin, mai elegant, blondul în general, culorile corecte și-au revenit în trend dacă vă vine să credeți maroniurile și castaniurile, practic ne întoarcem la natural.”

Specialiștii au și câteva sfaturi pentru cei care vor să își îngrijească părul ca la carte. Din arsenalul de protecție și îngrijire a podobaie capilare nu trebuie să lipsească șamponul uscat și balsamul fără clătire, produse care ne pot scoate adeseori din încurcătură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si