Daca esti din regiunea Moldovei si detii sau doresti sa infiintezi o firma, cu siguranta ai nevoie de consultanta la un cabinet avocat Iasi precum Duhnea Dana Elena, specialisti care au o experienta bogata in domeniu si o buna cunoastere a tuturor regulilor juridice vizand societatile.

Citeste si: Premiile Oscar 2021. Lista completă a nominalizărilor Academiei Americane de film

Cum te poate ajuta un cabinet de avocat din Iasi la infiintarea societatii?

In primul rand, ti se vor explica diferitele tipuri de organizare a unui business si ce prevede fiecare dintre acestea, astfel incat sa decizi in deplina cunostinta de cauza daca pentru tine este mai potrivit sa iti desfasori activitatea ca Persoana Fizica Autorizata (P.F.A.), Societate cu Raspundere Limitata (S.R.L.) sau Societate pe Actiuni (S.A.).

Activitatea unui specialist in infiintari societati din cadrul unui cabinet de avocat din Iasi consta in redactarea de acte constitutive, contracte de comodat si hotarari AGA. De asemenea, ofera consultanta, asistenta si reprezentare in fata Oficiului Registrului Comertului, pentru orice fel de operatiuni. Poate redacta contracte civile si comerciale si oferi consultanta si asistenta la negocierea si incheierea fiecarui contract.

Citeste si: Speranța de viață a americanilor a scăzut dramatic. "Seamănă cu al Treilea Război Mondial"

Gazduirea sau mutarea sediului social

Sediul social al unei firme reprezinta elementul principal si definitoriu in jurul caruia firma poate avea identitate juridica si poate functiona fara probleme, in conditii legale.

In primul an de desfasurare a activitatii, legea romaneasca prevede posibilitatea ca sediul social al firmei sa fie stabilit la sediul profesional al unui cabinet de avocat din Iasi. In acest fel, societatea poate fi infiintata rapid, prin reducerea la maximum a costurilor si procedurilor necesare. Unul dintre avantaje consta in faptul ca astfel nu mai este nevoie de acte de proprietate, de contract de inchiriere sau de acordul vecinilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, trebuie cunoscut faptul ca societatile pot opta oricand pentru mutarea sediului social, daca indeplinesc anumite formalitati legale in acest sens, care pot fi rezolvate in cadrul unui cabinet de avocat din Iasi.

Procedura poate fi infaptuita din diferite motive care tin de managementul menit sa dezvolte compania, precum gasirea unui spatiu mai mare, nevoia de relocare sau identificarea unor noi oportunitati in domeniu.

Citeste si: Nuru massage London: puterea nestăvilită a senzualității

Modificarea actelor constitutive

Actul constitutiv al unei societati este semnat de catre asociati sau de catre administrator. Documentul este autentificat de un avocat si depus la dosarul de inregistrare, la Oficiul Registrului Comertului. Procedura de modificare a unui act constitutiv se poate realiza printr-o hotarare a adunarii generale a asociatilor sau actionarilor ori prin decizia instantei judecatoresti.

Consultă un cabinet de avocat din Iași înainte să iei orice decizie privind firma ta!
Cabinet de avocatură.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Printre cauzele care pot conduce la o astfel de decizie se numara reducerea sau marirea capitalului social, excluderea unora dintre asociati, fuziunea a doua societati, prelungirea duratei societatilor, schimbarea formei societatii sau a domeniului de activitate ori schimbarea denumirii firmei.

Citeste si: 10 cărți pe care trebuie să le citești

In fiecare etapa a desfasurarii activitatii unei societati, ajutorul unui cabinet avocat Iasi poate face diferenta in favoarea ta. Astfel, specialistii se vor ocupa de aspectele legale, in timp ce tu te vei putea concentra pe obtinerea si cresterea profitului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si