Copilul-profet din India, Abhigya Anand, a publicat pe data de 4 octombrie 2023, cu doar trei zile înainte de izbucnirea războiului dintre Israel și Hamas, un videoclip pe canalul său de YouTube în care a făcut predicții înfricoșătoare.

Citește și: Război Israel-Hamas. Armata israeliană își extinde operațiunile terestre în Fâșia Gaza. Netanyahu: "Am intrat în faza a doua a războiului". Rezoluție ONU pentru un "armistițiu umanitar imediat" LIVE TEXT

Abhigya Anand a prezis un atac terorist major în câteva zile. El a menționat locația aproximativă care includea Israelul și mari părți din vestul Orientului Mijlociu.

Copilul-profest anunțase că amploarea atacului și repercusiunile sale viitoare sunt comparabile cu 9/11. Videoclipul a strâns aproximativ 1 milion de vizualizări.

Copilul-profet Abhigya Anand, previziuni despre războiul dintre Israel și Hamas  

Peste doar două zile, organizația Hamas a lansat 5.000 de rachete asupra Israelului, a luat sute de ostatici și a ucis peste 1400 de oameni.

În următoarele zile și săptămâni, răzbunarea Israelului a fost crudă, cu mii de oameni morți în Fâșia Gaza, mai mult de jumătate fiind copii.

În cel mai recent videoclip postat pe canalul său de YouTube, pe data de 24 octombrie, Anand face noi avertismente despre războiul dintre Israel și Hamas.

Abhigya Anand spune că perioada care urmează după 28 octombrie 2023 este crucială. Întâmplarea face că tocmai sâmbătă, 28 octombrie, Israelul a anunțat că intră în a doua fază a ofensivei terestre în Gaza, iar tancurile israeliene au pătruns adânc în teritoriul enclavei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Copilul-profet din India, Abhigya Anand, despre războiul Israel - Hamas.

Copilul-profet din India, Abhigya Anand, despre războiul Israel - Hamas.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă, că operațiunea terestră în curs de desfășurare în Gaza este a doua etapă a războiului cu Hamas.

Tocmai pe 28 octombrie, bombardamentele Israelului asupra Fâșiei Gaze au fost cele mai intense de la începutul războiul din 7 octombrie, pentru a susține ofensiva terestră.

Cel puțin 700 de oameni au murit în 24 de ore, iar protestele din lumea musulmană la adresa "genocidului" din Gaza s-au extins.

Micul profet din India spune că pericolul major persistă până în aprilie 2024. Războiul ar putea să dureze cel puțin un an, spune Ananda. 

Abhigya Anandi a subliniat faptul că doar credința în Dumnezeu ne poate ajuta să trecem peste dificultăți.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Totodată, copilul-profet indian a declarat că oamenii nu trebuie să-și facă rău unii altora, sub nicio formă.

Copilul-profet a mai spus că emoțiile pozitive sunt cele mai importante când sunt probleme.

„Multe ziare încearcă să genereze panică pe baza profețiilor mele, dar eu doar avertizez oamenii de ceea ce s-ar putea întâmpla.

La final, totul rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi”, a transmis Ananda.

Cu toate că Guvernul Indiei susține poziția Israelului în conflict, proteste masive pro-Palestina au avut loc în ultimele zile de-a lungul întregii țări.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si