O nouă concurentă a pășit în casa dragostei de la Kanal D. Bruneta se numește Cristina, are 23 de ani, și este zodia rac. Cristina de la „Puterea Dragostei” dorește să-și cunoască jumătatea. Cristina a început să formeze o prietenie cu Ayda de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Roxana de la „Puterea Dragostei”- viață de vis alături de Sendo. Ce a transmis tânăra

Cristina de la „Puterea Dragostei este din București și este de profesie animatoare și model.

Citeste si: Au sărit la bătaie în casa de la "Puterea Dragostei". Cristi Marinescu, cuvinte dure: "Ești slugă"

Codruț de la „Puterea Dragostei” se simte atras de Cristina

Cristina de la „Puterea Dragostei” a făcut cunoștiință cu băieții din casa iubirii. „Am primit atâția pupici cât n-am primit în viața mea.”, a zis tânăra.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Ai simțit ceva? Simți ceva?”, i-a zis Codruț.

Cristina a replicat: „Nu știu, probabil! Voi ați simțit ceva? Pe toți v-am luat de mână. Sunt din București, sunt animatoare și model”.

cristina-de-la-puterea-dragostei
Noua concurentă de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Colaborare inedită între Tzancă Uraganu și Berna de la „Puterea Dragostei”. Mișcări lascive în noul proiect muzical

Cristina a dorit să danseze cu Andrei, însă acesta a refuzat-o pe motiv că nu se simte bine.

Băieții i-au transmis că nu este bine să refuze o fată. Cristina l-a luat de mână pe Codruț și au dansat pe cât se poate de apropiați.

Alexandra de la „Puterea Dragostei” nu a stat pe gânduri și a intrat în casa băieților. A mers rapid către cuplu și l-a luat pe Codruț, apoi l-a sărutat pasional în fața Cristinei.

Codruț a mărturisit că el a simțit cum Cristina l-a strâns de mână și mai ales că l-a pus pe locul 1 în top 3 băieți. Cristina de la „Puterea Dragostei” a declarat că este secret pentru cine s-a înscris în cadrul competiției. Prezentatoarea emisiunii a afirmat că motivul pentru care Cristina a venit este de fapt Andrei.

Citeste si: Marinescu face declarații neașteptate despre Andreea la Puterea Dragostei! "Te-am dus în spate..."

Cristina Beatrice s-a înscris în cadrul show-ului TV pentru Andrei, deși el formează un cuplu cu Aya. Andrei i-a transmis brunetei că inima lui este doar pentru o singură femeie și anume Aya.

Citeste si: Puterea dragostei 6 mai! Marinescu face declarații neașteptate despre Andreea: "Te-am dus în spate..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si