Iată care sunt cele mai importante 5 sfaturi necesare pentru a te pregăti pentru o petrecere glamour!

1. Alege ținuta potrivită

Hainele în stil glamour sunt confecționate din materiale prețioase, fine, cu diverse aplicații delicate și elegante. Așadar, trebuie să îți rezervi timp pentru shopping și să îți alegi cea mai frumoasă ținută, potrivită pentru tine. Vei ține cont de forma corpului, de înălțime, de culoarea pielii și a părului.

Dacă ai o siluetă tip clepsidră, poți alege haine strâmte, cu materiale fluide, fine, care cad frumos și care evidențiază forma corpului. Cel mai bine ar fi să optezi pentru o rochie stil glam, dar există și alte variante: pantaloni drepți care îți evidențiază talia plus o bluză fină din mătase, sau o salopetă elegantă.

Dacă ai o siluetă tip triunghi, cu bustul și umerii voluminoși, poți opta pentru rochii sau bluze cu decolteu adânc, cu mâneci drepte. Se va pune accent pe partea de jos a corpului, se vor evidenția picioarele lungi și subțiri. Poți folosi fuste și rochii în formă de A, din materiale vaporoase.

Dacă ai o siluetă tip măr, va trebui să îți îndrepți atenția spre haine lejere, dar care să fie în stil elegant. Poți opta pentru bluze cu gulere ample, rochii și fuste evazate, sau topuri modelatoare și pantaloni drepți.

În funcție de ținută vei alege și pantofii eleganți potriviți.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cel mai important este să te simți confortabil, să alegi o ținută lejeră care să-ți dea libertate de mișcare, încredere în tine și care să te facă să strălucești.

2. Poartă accesorii prețioase

Pentru o ținută glamour, accesoriile sunt nelipsite, acestea dând un plus de elegantă și strălucire. Poartă bijuterii elegante, cercei supradimensionați, coliere care să atragă discret atenția asupra decolteului. Geanta trebuie să completeze frumos ținuta.

3. Creează-ți o coafură elegantă

Părul este podoaba cea mai de preț a unei femei, așa că trebuie să fie permanent îngrijit și frumos aranjat. Pentru a avea un păr sănătos și strălucitor, trebuie să folosești produse de îngrijire de calitate. Descoperă uscătorul de păr Dyson, care este conceput pentru orice tip de păr și nu folosește căldură extremă pentru a nu-l deteriora, dar usucă rapid. Este accesoriul ideal, pe care îl poți achiziționa de pe altex.ro și cu ajutorul căruia poți obține o coafură cu păr ondulat sau drept, mătăsos și neted, ca la salon.

4. Alege machiajul potrivit

Pentru stilul glam, buzele roșii sunt distinctive, așadar folosește rujul roșu și nu uita să-l iei și în poșetă, pentru reîmprospătarea machiajului, de câte ori este nevoie. În plus, orice machiaj glam implică folosirea sclipiciului, așa că poți folosi farduri în culori sidefate, electrice.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

5. Relaxează-te și fii gata de distracție

Pentru că totul este pregătit, poți să lași grijile deoparte, să te bucuri de ținuta pe care o ai, să te simți bine în pielea ta și să te distrezi la maxim.

Așadar, fă-ți simțită prezența la petrecere cu cea mai potrivită ținută, prin intermediul coafurii perfecte, cu machiajul seducător și cu cea mai bună dispoziție.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si