A pus si a rapus Guverne, a solutionat crize politice, iar acum, liderul PSD, Liviu Dragnea este in concediu. S-ar relaxa in insorita Grecie. Dar nu uita sa tina sub controlul partidului Cabinetul lui Mihai Tudose. Premierul si ai sai ministri sunt evaluati saptamanal.

MIHAI TUDOSE: "Traditional intalnirea de luni cu raportul dat la partid, informare despre ce am facut".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Nu prea are ganduri de vacanta Mihai Tudose. Nici subalterni. Dar totusi...partidul se gandeste si la cei care muncesc in zilele toride.

Daca tot este vara, PSD-istii care nu au plecat in vacanta au parte de o oaza de liniste chiar in curtea partidului unde a fost amenjat un helesteu unde se pot vedea unoeri si pestisori aurii.

Nu lipsesc foisorul de lemn, fantana de piatra si gradina de inspiratie japoneza.

Intr-o asemenea curte iti vine sa stai la povesti. Dovada ca Rovana Plumb nu s-a urcat imediat in masina, sa plece la minister. S-a oprit cateva minute la o sueta cu o colega de partid.

A anuntat si cand va pleca in vacanta: „Dupa ce imi termin toate responsabilitatile la Ministerul Fondurilor Europene".

Pana la vacanta membrii Guvernului Tudose se gandesc cum sa isi mobilizeze si alti colegi de partid sa vina la capitala.

Se anunta cat de curand o sesiune extraordinara a Parlamentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si