Suma despre care se vorbeste este de 17 milioane de franci elvetieni, suma deloc de neglijat. Datoria dateaza din 2008 si, desi au fost elaborate diverse planuri de esalonare a achitarii ei, cei de la SRTv nu au respectat intelegerea din motive financiare.

Salvarea TVR vine din partea Ministerului Finantelor care vrea sa creeze un cadru legal prin care sa achite aceasta datorie. Aceste calcule includ contributiile, taxele, cotizatiile, abonamentele sau licentele pentru drepturile de televizare a diferitelor evenimente de importanta majora.



Totusi, reprezentantii Ministerului Finantelor garanteaza ca aceste sume care vor fi alocate pentru plata datoriilor TVR catre EBU vor face parte din bugetul aprobat pe anul acesta pentru Televiziunea Romana.

In cazul in care nu s-ar achita datoria, EBU i-ar putea interzice TVR-ului sa nu transmita Jocurile Olimpice de la Rio de anul acesta, noteaza cei de la news.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si