Ștefania și Cristian au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din Casa Iubirii, însă relația lor nu a durat foarte mult. Imediat după ce tânărul a fost descalificat, acesta a decis să se despartă și de iubita lui.

Citeste si: Eliminare-surpriză din "Casa Iubirii". "O să plec cu un mic regret"

Această separare nu a făcut-o pe Ștefania să renunțe la competiție, chiar dacă recent a fost și ea eliminată.

Tânăra a avut un parcurs incredibil în Casa Iubirii, formând un cuplu cu cel care a fost descalificat din cauză că a încălcat regulamentul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Mantea dezvăluie secretele din Camera Roșie. Ce se întâmplă în spatele camerelor din Casa Iubirii

În urmă cu ceva timp, Cristian a fost invitat în Culisele Iubirii și a făcut o serie de afirmații despre blondină, dar acum tânăra îi dă replică la cele spuse.

Tânăra nu se aștepta ca partenerul ei să se despartă de ea printr-un mesaj

"Din punctul meu de vedere a fost iubire, eu așa am simțit.

Mă făcea să mă simt foarte în largul meu, când eram în preajma lui eram foarte vulnerabilă și mă făcea să mă simt iubită și apreciată. Asta am simțit eu. Ce a declarat el aici sau în altă parte, cum că între noi a fost doar atracție fizică, nu e adevărat. El mi-a spus mie altceva.(...)

După ce am ieșit din emisiune i-am dat un mesaj, dar nu prea a vrut să vorbească cu mine.
I-am dat block, am zis că poate așa pot să trec peste, dar ulterior l-am scos de la block, că am zis asta e, trebuie să rămânem prieteni și a doua zi m-a blocat el.", a declarat Ștefania.

Citeste si: Ștefania, primele declarații după ce a fost eliminată din Casa Iubirii. "Te invit să îmi spui direct ce ai simțit pentru mine"

Aceasta mai susține că nu se aștepta ca fostul ei iubit să se despartă de ea printr-un simplu mesaj.
"A fost un șoc mesajul de despărțire primit de la Cristian. Într-un fel mă așteptam, dar în alt fel nu, că simțeam, dar speram să nu se întâmple. Nu am putu să mă exteriorizez, nu îmi place. Am ținut în mine foarte mult, a fost o săptămână foarte stresantă pentru mine.(...) Cristian, te invit alături de mine și de Bianca la Culisele Iubirii, să îmi spui direct și să fii asumat în legătură cu ceea ce ai simțit pentru mine. Te pup dulce.", a mărturisit Ștefania, în platoul WOWbiz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si