Sistemul acesta poate sa preavada ce nevoie de grupe de sange sunt in spitalele din Romania, pe grupe, arii geografice si in perioade delimitate ale anului. Mai mult, persoanele care doresc sa doneze sange vor primi cate un bilet gratuit la festivalul Untold din Cluj.

Aceste persoane vor fi selectate din randul membrilor platformei "Blood Network" si vor fi anuntati printr-un newsletter sau telefon daca este nevoie de ei sa doneze la centrul din judetul lor.



Campania debuteaza de maine, 7 iulie, si se desfasoara in toate centrele de transfuzii din tara pana in data de 29 iulie. Festivalierii pot dona si la caravana mobila din Cluj Napoca in zilele de 15,16,17 iulie si la Bucuresti in zilele de 18,19,20 iulie.

In acest an, cei care doneaza sange la caravana mobila si se inscrie in baza de date Si Eu Donez primeste un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului, zi cand vor urca pe scena Dimitri Vegas&Like Mike, Tiesto si Faithless.

Cei care doneaza la unul dintre centrele de transfuzii din tara si inscriu codul de donator primit pe site-ul festivalului, primesc o reducere de 150 de lei din pretul final al abonamentului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si