Cosmin Cernat, realizatorul emisiunii “Invitatul de 12”, de la Radio Impuls, o va avea invitată în ediția de duminică, difuzată la ora 12:00, pe Ellie White, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. 

Citeste si: “Dimineața nebună”, cu Mișu și Cosmin Dimăncescu, la Radio Impuls!

Ce a povestit Ellie White în cadrul interviului

În cadrul interviului, Ellie White a povestit și depre  înclinațiile artistice ale copiilor săi, la fel de talentați precum celebra lor mămică; la începutul acestui an, Elli White va avea prima colaborare muzicală cu fiul său.

Și fiica sa, Maria, își dorește o carieră în industria muzicală.

Citeste si: Ce a pățit Ellie White în China Town din Londra

,,Ai noștri copii au valențe artistice''

“Ai noștri copii au valențe artistice. Nu îmi doresc foarte mult să meargă spre zona aceasta, din motive evidente, dar fiind foarte pasionați clar îi vom ajuta. Mihăiță este pasionat de zona IT și, mai nou, și-a afirmat dorința de a deveni DJ. Așa că am făcut o piesă pe care o vom lansa anul acesta și îi vom face și un clip, îl vom pregăti să meargă spre zona aceasta… Amândoi copii iau lecții de pian. Maria face gimnastică ritmică, (…) a făcut și balet. Acum, de curând, mi-a spus că ii place să cânte, așa că, din ianuarie, vom merge cu ea la studio , povestește Ellie White în cadrul emisiunii de duminică, de la Radio Impuls. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu ratați duminică, începând cu ora 12.00, un interviu memorabil cu Ellie White, la "Invitatul de 12", emisiunea găzduită de Cosmin Cernat, la Radio Impuls.

Citeste si: La Radio Impuls, unim Romania cu primii instant

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si