Cod galben de ceață în mai multe regiuni din țară, în special în zonele montane. Cum va fi vremea duminică?

Avertismentul meteorologic a fost transmis de Administrația Națională de Meteorologie!

Ceața puternică se manifestă în județul Brașov, dar și în regiunile apropiate, și în județul Harghita. Sunt semnalate condiții meteo nefavorabile, iar ceața densă conduce la scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

În funcție de temperaturile înregistrate la nivel local în fiecare regiune, este favorizată și formarea ghețușului.

În județul Brașpv, codul galben de ceață se manifestă în Făgăraș, Prejmer, Tărlungeni, Ghimbav, Hărman, Bod, Hălchiu, Șinca, Recea, Sânpetru, Mândra, Voila, Budila, Șercaia, Hârseni, Viștea, Ucea, Părău, Lisa, Beclean, Sâmbăta de Sus, Drăguș.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În județul Harghita, ceața a acoperit zona depresionară a regiunii, respectiv zona localităților: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu, potrivit anm.ro.

Citește și: Horoscopul pentru weekendul 17-18 februarie 2024: O perioadă de vis pentru aceste trei zodii

Cum va fi vremea duminică?

Se pare că vremea duminică va fi capricioasă. Se înregistrează temperaturi scăzute, dar soarele va fi prezent pe cer.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 12 grade Celsius. Izolat, mai ales în regiunile montane, dar și în nordul țării există posibilitatea căderii unor precipitații, slab însemnate cantitativ. La altitudini de peste 1800 de metri este posibil să se înregistreze ninsori.

Citește și: Alexandru Rafila, declarații despre impozitarea concediilor medicale: ,,Nu este vorba de niciun impozit suplimentar, ca să lămurim lucrurile de la început!"

femeie in ploaie si vânt

Este3 posibil ca izolat să cadă precipitații, duminică

[Sursa foto: istockphotos]

Până în jurul prânzului este posibil să apară ceața, în majoritatea regiunilor din țară, cu precădere în zona montană și zona de nord a țării. În regiunile depresionare și la altitudini mari, din cauza temperaturilor scăzute, poate apărea înghețul.

Vântul va sufla slab spre moderat, dar în regiunile de câmpie există posibilitatea unor intensificări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si