UPDATE ORA 16.00: Potrivit surselor din cadrul partidelor,  analizele pe datele de tip exit-poll  arată că, spre deosebire de 12.00, candidații PNL au dobândit un avans față de candidații PSD.

La  Primăria Capitalei Nicușor Dan are un avans, ambii candidați fiind peste 40%, însă tendința este una favorabilă lui Nicușor Dan. Traian Băsescu a recuperat față de ora 12.00

și se apropie de 10%, însă restul candidaților rămân sub 5%.

UPDATE ORA 15.00: Gabriela Firea are câteva procente în fața lui Nicușor Dan, potrivit mediei sondajelor de tip exit-poll la ora 14.00, susține consultantul politic Cozmin Gușă. USR este pe primul loc la votul politic la Consiliul General al Municipiului București, mai afirmă acesta.  

”Gabi Firea 45%

Nicușor Dan 40%

Traian Băsescu 11%

Restul mult sub 5%, unii chiar cu 0%!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

USR-PLUS 36%

PSD 32%

PNL 19%

PMP 5%

Restul sub 5%.

KEEP IN TOUCH!”, scrie Gușă pe Facebook.

Potrivit unor surse din cadrul Alianței PNL-USRPLUS, se anunță unele surprize la primăriile de sector, iar la Primăria Capitalei este imposibil de preconizat o tendință. Datele de prezență arată că persoanele peste 55 de ani s-au prezentat într-un procent mai mare, însă e posibil ca tendința să se mențină, pe măsură ce se iese de la slujbele religioase.

Citeste si: Exit-Poll ora 09:00 Alegeri Locale București: Cine se află pe primul loc

Astfel, potrivit surselor politice, Gabriela Firea și Nicușor Dan au ambii peste 40%, cu un mic avans pentru candidata PSD. Traian Băsescu stă deocamdată mai prost decât se estima, iar alți candidați nu reușesc să treacă de 5%.

Citeste si: Prezența la vot la Alegerile Locale Live Update. ORA 14.00- Date oficiale BEC

Rezultate la primăriile de sector

La primăriile de sector lucrurile stau de asemenea strâns, cu unele mici surprize. La sectoarele 1 și 4 PSD pare să fi pornit mai bine, iar la sectoarele 2 și 6 alianța de dreapta are un scor mai bun, potrivit analizelor existente la partide. Surprizele lipsesc la sectorul 3, iar la sectorul 5 lupta este chiar mai strânsă decât se anticipa, bazinul de stânga fiind împărțit între trei candidați.

Stiripesurse.ro

Citeste si: Exit Poll Alegeri Locale Constanța: Rezultatele sondajelor- UPDATE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si