Flavius și Anca au ales să meargă pe drumuri separate și sunt hotărâți că ruptura este una definitivă, fără să mai existe vreo șansă de împăcare.

Flavius și Anca s-au despărțit

Când cei apropiați credeau că relația dintre Flavius și Anca este una din ce în ce mai bună, cei doi s-au despărțit. Cel care a dorit mai mult despărțirea a fost Flavius care a vorbit în emisiunea Culisele Iubirii despre momentele din relația lor de iubire.

„Nu ne mai dăm nicio șansă, ne-am despărțit. Știu ce vor spune oamenii, că a fost doar de emisiune, că a durat doar o zi, dar pur și simplu nu are legătură niciuna dintre astea, pentru că a fost ceva real acolo.

Citește și: Detalii șocante despre Natalia! Andreea Mantea a dat cărțile pe față: „Am făcut conexiunea ca să vorbim cu toții despre acel mesaj!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Eu chiar am simțit ceva real și ea cred că a simțit. Eu simțeam că nu va fi ce îmi doream eu neapărat, relația asta am amplificat-o în capul meu. Parcă nu mă mai simțeam iubit. Ea spunea că îmi oferă toată libertatea din lume, asta înseamnă că nu eram un cuplu. Nu mai aveam conexiunea, eram prea liber, ea era și la distanță”, a spus Flavius în exclusivitate la Culisele Iubirii, citat de Wowbiz.ro

De ce s-au despărțit Flavius și Anca?

Flavius a discutat deschis despre motivele despărțirii dintre el și Anca. Din spusele lui Flavius, Anca era mai interesată de emisiune decât de el, ceea ce l-a deranjat. Flavius este sigur că poate trăi fără Anca își amândoi își vor reveni repede după despărțire.

Citește și: Emanuel și Andreea s-au mutat împreună. Cum se înțeleg cei doi foști concurenți ”Casa Iubirii”

„Hai să fim sinceri! O dau pe față! Anca era mai mult într-o relație cu Casa Iubirii decât cu mine, vă jur. O chestie care pe mine m-a șocat....nu mai spun.(...) Aș fi vrut să vină pe partea mea spirituală. Să nu se mai creadă atâta de rea. Eu când m-am atașat, m-am atașat de căldura ei, nu de răceală. A fost regret prima dată când ne-am despărțit, dar acum nu mai simt nimic. Noi am încercat. Ea cred că se relaxează. E o persoană rece și se detașează, poate trece peste”, a mai adăugat Flavius la Culisele Iubirii.

Citește și: Andrei, replici acide la adresa Nataliei și a lui Marinel. Ce și-au spus aceștia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si