Deși a născut de doar două săptămâni, Masha, iubita lui Paul de „Puterea Dragostei”, arată senzațional. Paul este cel mai fericit tătic, dar nu ratează vreo ocazie de a se mândri și cu iubita sa.

Paul de la „Puterea Dragostei” este mândru de felul în care arată iubita și mama copilului său

Deși a născut în urmă cu două săptămâni, Masha arată senzațional și a reușit să revină extrem de repede la forma inițială.

Cei doi au ieșit la cumpărături împreună cu cel mic și sunt o familie fericită.

Masha a plublicat o poză cu ea și cel mic, iar colanții sport dezvălui cât de repede și-a revenit proaspăta mămică după naștere. Mândru de felul în care arată Masha este și Paul. El a postat o poză provocatoare alături de ea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini de senzație cu Paul de la „Puterea Dragostei” și fiul său. Ce nume are micuțul?

Micuțul Dante are și pagină de instagram

Paul și Masha s-au gândit că ar fi plăcut pentru copilul lor ca atunci când ca crește să revadă toate momentele încă de când s-a născut. Așa că tinerii părinți au creat și pentru micuțul Dante Nadir o pagină de instagram.

Paul și-a întâlnit dragostea vieții sale, imediat după ce a părăsit competiția „Puterea Dragostei”. El și Masha au devenit părinți în urmă cu două săptămâni, iar Paul a și cerut-o pe iubita sa în căsătorie.

Citeste si: Paul de la „Puterea Dragostei” a devenit tătic: „Împreună putem deveni conducătorii lumii!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si