Omagiul va fi unul special pentru artist, numit de francezi "patrimoniu national".

Presedintele Emmanuel Macron va aduce un omagiu în cadrul ceremoniei celui care a fost numit unul dintre "eroii francezi", se arată în comunicatul presedintiei.

Mici grupuri de fani au ajuns foarte devreme sambătă pe celebrul bulevard parizian, pe unde va trece cortegiul funerar, după-amiază. Multi au ajuns încă de azi-noapte, înainte de ceremonia religioasă care va avea loc la ora 13.00,

ora Frantei. Unii dintre ei au dormit pe stradă.

"Vrem să-i aducem un omagiu lui Johnny. Înseamnă toată viata mea, îl ascult dimineata, la pranz si seara", a declarat pentru AFP belgianul Claude Broos, instalator, în varstă de 55 de ani, care a venit la Paris împreună cu prietenii săi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

"Johnny a devenit un monument national", a spus Amanda Sthers, una dintre biografele starului national, care a murit miercuri la varsta de 74 de ani de un cancer la plămani.

În Piata Madeleine, artistii au început să cante piesele starului rock.

David Hallyday, fiul lui Johnny si al lui Sylvie Vartan, se va afla în fruntea cortegiului motociclistilor.

Legendarul Johnny Hallday va fi omagiat si pe stadioane în acest weekend, a anuntat joi Liga Franceză de Fotbal.

De la moartea muzicianului, o statie de metrou din Paris a fost redenumită temporar în memoria lui Johnny Hallyday, în metroul din Bruxelles s-a ascultat muzica sa, iar pe Turnul Eiffel a fost proiectat mesajul "Merci, Johnny!".

Johnny Hallyday va fi înhumat la Saint-Barthélemy, acolo unde familia are o proprietate si unde artistul si-a petrecut ultima vacantă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si