Latifundiarul din Pipera n-a fost atat de deranjat de faptul ca cei doi miri au fost cununati religios in afara bisericii, ci de faptul ca Bombonica Prodana nu a participat la eveniment.

"La biserica se anuntasera proteste si aceste proteste ar fi deranjat o incununare in fata lui Dumnezeu, adica o cununie a doi tineri. Si atunci, pentru a evita scandalurile, or fi cerut derogare de la Episcop", a comentat Becali subiectul la B1 TV.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Totusi, lipsa soacrei mari l-a infuriat la culme pe Becali. "Soacra mare unde a fost? Ati mai vazut voi nunta fara soacra mare?", si-a exprima Becali nemultumirea.

Fiul lui Liviu Dragnea a lamnurit acest subiect si a spus de ce mama lui nu a participat la nunta. Despre asta poti sa citesti AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si