Orice persoană care deține un cont de client pe unibet.ro (sau își creează unul în această perioadă) poate participa la campania promoțională Unibet dedicată Turneului Final Euro 2020 ce solicită pronosticuri pe piața rezultat final 1x2 în mod opus față de pariurile obișnuite.

Concret, trebuie să... greșești predicțiile, iar dacă o faci cum trebuie și te ții de treabă pe tot parcursul meciurilor din grupele EURO 2020, pui mâna pe un premiu de 500.000

RON sau, în cel mai rău caz, îl împarți cu alți câștigători, deși e greu de crezut că vor exista prea mulți.

Variantele câștigătoare la campania promoțională Greșește și Câștigă 500.000 RON sunt exact cele care diferă de realitatea consemnată pe teren la finalul celor 36 de meciuri din grupele EURO 2020.

Euro 2020
Euro 2020

Campania este deschisă clienților noi sau existenți, chiar și celor care nu au realizat vreun depozit până acum. Toți au câte o singură șansă de a completa un cupon cu cele 36 de pronosticuri. Cei care nu indică nicio variantă corectă câștigă în mod garantat!

Participarea începe cu simpla logare pe platforma de pariuri online a celor de la Unibet. Se accesează pagina campaniei EURO 2020, se apasă pe butonul galben "Alege toate răspunsurile greșite acum" și se completează variantele dorite (1x2) la toate cele 36 de meciuri din grupe (11 – 23 iunie).

Apoi, acceptând termenii și condițiile promoției, cuponul trebuie salvat, vizualizând mesajul "Dacă la finalul meciurilor din grupe ai 0 răspunsuri corecte, vei primi 500.000 RON bani cash în contul Unibet".

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Șansa la marele premiu vine la pachet cu un pariu extra de 10 RON

Termenul limită pentru a completa un astfel de cupon pentru campania Greșește și Câștigă 500.000 RON lansată de Unibet este vineri, 11 iunie, ora 22:00, ora României, adică exact momentul de start al turneului final al Campionatului European. Vestea și mai bună este că, pe lângă șansa la premiul de 500.000 RON, fiecare participant beneficiază pe 11 iunie 2021 (ziua de start EURO) de suma de 10 RON pe care o poate paria pe orice preferă. Fiecare jucător este eligibil pentru un singur Pariu de 10 RON pe durata campaniei.

Toate predicțiile din promoție pot fi editate până la fluierul de start al primului meci, de pe 11 iunie. Fondul de premiere poate ajunge la un singur câștigător sau poate fi împărțit de mai mulți câștigători- toți cei care "ratează" toate cele 36 de pronosticuri corecte la meciurile din grupele EURO 2020.

Evită variantele corecte și câștigă 500.000 RON

Pare foarte simplu să pariezi "greșit", însă rămâne de văzut dacă așa va fi. Evident, încercând să faci intenționat acest lucru, dacă spre exemplu crezi că Italia o va învinge pe Turcia, selectează pronosticul Turcia (1) sau Egalitate (X) pe cuponul de joc. Apoi, dacă într-adevăr Italia învinge, atunci acest pronostic este considerat incorect. Ai nevoie de alte 35 de pronosticuri eronate și câștigi garantat.

Euro 2020
Euro 2020

Deja sunt disponibile la Unibet cotele de pariuri pentru marele eveniment al verii. Există sute de opțiuni pentru fiecare din cele 51 de meciuri programate la EURO 2020.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Primele 5 echipe favorite în acest moment după cotele la pariuri online sunt Franța (cotă 6.00), Anglia (cotă 6.50), Belgia (cotă 7.00), Portugalia (cotă 9.00), Germania (cotă 10.00).

Se poate paria, desigur, și pe marcatori, favoriți fiind Harry Kane (cotă 8.00), Romelu Lukaku (cotă 9.00), Kylian Mbappe (cotă 11.00), Cristiano Ronaldo (cotă 16.00) și Karim Benzema (cotă 21.00). Multe alte opțiuni pot fi descoperite pe unibet.ro, inclusiv diferite combinații de echipe care să joace finala, Cel mai bun jucător, Cel mai bun tânăr jucător etc.

.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si