În anul 2017, postul de televiziune BBC a difuzat un reportaj despre groparii dansatori din Ghana. Anul acesta, scenele surprinse la o înmormântare au devenit virale pe internet, ba chiar au devenit inspirație pentru meme-uri.

Cei șase tineri de culoare, îmbrăcați în costume și cu ochelari de soare, au devenit virali pe rețelele e socializare. Groparii apar dansând în timp ce poartă pe umeri un sicriu.

Groparii din Ghana le transmit un mesaj oamenilor pentru a sta în case: „Stați acasă sau dansați cu noi!”

Povestea din spatele acestui filmuleț se referă la reportajul "Groparii din Ghana", fiind vorba despre un alt tip de înmormântare, la care se râde, nu se plânge.

În Africa, tot mai mulți oameni sunt dispuși să plătească pentru acest gen de ceremonii, apărut încă din anii 90', și creat de Nana Otafrija Pallbearing & Waiting Services, după cum transmite Washington Post.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Hotelurile se deschid degeaba

Citeste si: Coronavirus în Italia- Au fost raportate alte 323 de decese

Citeste si: Klaus Iohannis, reclamat la CNCD pentru declaraţiile pe tema Ţinutului Secuiesc

Mai nou, în contextul actual al pandemiei, cei șase gropari au devenit imaginea mesajului "stați acasă". În Brazilia, groparii ghanezi apar pe panouri publicitare uriașe, alături de mesajul "Stați acasă sau dansați cu noi", potrivit pri.org.

Citeste si: Hotelierii de pe litoralul romanesc pregatesc deschiderea sezonului. Cum va fi vacanta la mare anul acesta


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si