Horoscop 24 decembrie 2022. Horoscopul zilei de sâmbătă, 24 decembrie 2022 vine cu vești și surprize plăcute pentru zodii. Astrele anunță momente frumoase și pline cu iubire pe plan sentimental pentru nativii din zodiac. 

Horoscopul zilei de 24 decembrie 2022 pentru toate zodiile

Iată  horoscopul zilei de 24 decembrie  pentru toate semnele zodiacale!

Citește și: Horoscop 23 decembrie 2022. Zodiile care au parte de câștiguri financiare și de cadouri înainte de Crăciun

Horoscop 24 decembrie 2022.

Horoscop 24 decembrie 2022: Ajunul Crăciunului aduce mari surprize pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii au mult de lucru și se ocupă cu organizarea pentru sărbători. Sunt perfecționiști/ perfecționiste și vor ca totul să fie excelent pentru a petrece sărbătorile alături de familie și persoanele dragi.

Taur

Taurii vor să aibă ultimul cuvânt când vine vorba de casă și nu le scapă niciun detaliu. Se ocupă de masa de Crăciun, de cumpărături și de decor, chiar dacă celorlalți le place sau nu cum au organizat ei/ ele. Este important să aibă multă răbdare în această zi.

Citește și: În 2023 avem 4 eclipse. Când au loc și cum sunt influențate zodiile de aceste aspecte astrologice

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Horoscop 24 decembrie 2022.

Horoscop 24 decembrie 2022: Ajunul Crăciunului aduce mari surprize pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii pot avea o dispoziție nu chiar foarte bună, vor fi irascibili/ irascibile și pot începe conflicte cu familia sau cei apropiați. Dacă vor să primească cadouri de Crăciun ar trebui să renunțe la aceste stări morocănoase și să fie mai buni/ bune și mai iubitori/ iubitoare cu persoanele din jurul lor.

Rac

Racii pun accentul pe cheltuieli și primesc sprijin din partea partenerului de viață când vine vorba de suport moral sau financiar. Seara se pot întâlni cu prieteni sau cunoștințe mai vechi care le pot face o propunere pe care nu vor avea cum să o refuze.

Leu

Leii nu își vor arăta sentimentele pe care le au pentru că sunt ocupați/ ocupate cu pregătirile pentru sărbători, vor ca totul să iasă perfect și sunt atenți/ atente la fiecare detaliu. Vor avea o stare bună, în care veselia nu va lipsi.

Fecioară

Fecioarele se vor bucura de momente superbe alături de familie și prieteni. Sunt sociabili/ sociabile și adoră să ofere cadouri minunate și să petreacă timp de calitate cu persoanele la care țin enorm de mult.

Citește și: Horoscop de Crăciun 2022. Zodiile care au parte de o perioadă plină cu emoții și revederi cu persoanele importante din viața lor

Balanță

Balanțele ar trebuie să se organizeze mai bine și să fie mai atenți/ atente pentru că pot uita cadourile celor dragi sau pentru o persoană importantă acasă. Petrec tot timpul cu persoanele dragi și ar trebui să profite mai mult de aceste momente alături de cei/ cele pe care îi/ le iubesc pentru că nu mereu au ocazia de a sta atât de mult timp împreună.

Scorpion

Scorpionii pot oficializa o relație în apropierea sărbătorilor. Au emoții mari și speră ca răspunsul să fie „da” și așa va fi. Vor avea mai multe motive de sărbătoare și se vor bucura de o atmosferă minunată împreună cu cei apropiați, conform horoscopului pentru 24 decembrie 2022.

Horoscop 24 decembrie 2022.

Horoscop 24 decembrie 2022: Ajunul Crăciunului aduce mari surprize pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii au discuții aprinse astăzi și încep certuri cu partenerul/ partenera sau cu persoanele din familie. Certurile pornesc de la planurile de vacanță pe care și le-au făcut, dar vor reuși să ajungă la un numitor comun cu cei/ cele la care țin.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Anul 2023 în Zodiacul Chinezesc: Ce ne transmit astrologii pentru Anul Iepurelui de Apă?

Capricorn

Capricornii sunt persoane cheltuitoare care, dacă ar putea, ar cumpăra tot ce le place. Vor să cumpere tot ce își doresc și au o listă mare de cadouri pentru ei/ ele și persoanele apropiate. Nu vor reuși să cheltuie puțini bani și să mai pună ceva economii deoparte și mai iau ceva bani din rezerva pe care o au.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt atât de preocupați/ preocupate și implicați/ implicate în organizarea pentru sărbători. Au timp să se gândească și să ia cele mai bune decizii pe plan sentimental și profesional după o perioadă aglomerată și obositoare pentru ei/ ele.

Pești

Peștii pot simți oboseala astăzi, au multe lucruri de făcut în casă și nu pot fugi de treburile pe care le au de făcut. Vor fi acolo unde este nevoie de ei/ ele și vor ajuta persoanele dragi cu tot ceea ce pot. Au o dispoziție bună și veselia nu le lipsește înainte de sărbători.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si