- Doamne in ce hal pute. Vai de capul meu!

-Cum puteti sa rezistati, in mirosul asta? Nu prea putem.

- Vedeti si acum ce miros e. cand deschide usa nu poti sa stai. V-ati imbolnaviti spuneati? De ficat, da. Din cauza asta? Da.

Pacat ca nu putem sa aratam mirosul la televizor. Dar marturiile locatarilor nevoiti sa-l suporte sunt edificatoare.

Arata cu degetul spre acest apartament de unde se aud multe latraturi. Nimeni nu stie cati caini sunt inauntru pt ca proprietara nu permite accesul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Mirosul in fata apartamentului este insuportabil, mizeria este extraordinar de mare si asa cum vedeti, peretii sunt imbibati de excrementele animalelor.... Vai, de capul meu!

-Cati sunt inauntru? Cine stie? Cine i-a vazut vreodata? Pisici, caini, multi! Se imbata! Cand se imbata  bate cainii. Ar trebui sa se sesizeze si pritectia animalelor!

Disperare in vorbe, disperare si pe chipul vecinilor. Le este teama ca tot blocul se va transforma cat de curand intr-un focar de infectie.

-In fiecare zi trebuie sa spele pe BEEP, (BEEEP) si par. De ce? Pentru ca arunca pe geam, fecalele si parul. Nu le arunca la ghena, le arunca pe geam.

-Una, mai incoace una. Toate sunt de la ea, cu rahat (beeeep). Uitati aici si sus acolo, punga iar.

Zeci de sesizari au facut oamenii. (18.25) Politia le-a amendat de mai multe ori pe cele doua femei care locuiesc acolo.

- Nu este normal pana la urma, toti oamenii din bloc sa aiba de suferit din cauza dumneavoastra. Nu putem sa transformam tot blocul intr-o cocina. Dar nu e cocina. Toti oamenii din bloc ne-au cerut ajutor sa rezolvam, aceasta problema pe care o creati in acest bloc.

Astazi au venit si reprezentantii primariei sectorului 4. S-au oprit insa in fata usii inchise.

CRISTIAN ZARESCU, PURTATORUL DE CUVANT AL PRIMARIEI SECTORULUI 4: Putem sa ajutam aceasta familie cu igienizare apartamentului, doar daca ne solicita acest lucru si daca ne permite accesul in apartament.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si