În această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, Ceylin este în stare de șoc după ce a aflat de moartea lui Îlgaz și a fost arestată.

Frumoasei avocate nu-i vine a crede ca l-a pierdut pe Îlgaz dar și mai rău este faptul că toate indiciile teribilei crime conduc către ea, ca fiind cea care și-a ucis soțul.

Autoritățile sunt în stare de șoc, familiile implicate sunt înmărmurite de durere iar Yekta empatizează cu situația tulburătoare prin care trece Ceylin.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nimeni nu bănuiește că Omer este direct implicat în toate aceste întâmplări teribile care s-au abătut asupra familiei Kaya iar Eren și Yekta sunt sprijin pentru Ceylin.

Ce mărturisire îi face Eren avocatei și prietenei sale, Ceylin, în legătură cu uciderea lui Îlgaz, puteți afla în această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si