În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, Pembe își manifestă nemulțumirea față de comportamentul “nepotrivit” de care dă dovadă Gorkem.

Pentru Pembe, atitudinea rebelă de care dă dovadă proaspăta noră a familiei Unal, nu este pe placul acesteia și încearcă să se impună cu fermitate în fața tinerei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nursema este șocată să afle că Ruzgar este îndrăgostit de ea, iar Umut nu suportă gândul ca soția sa să mai lucreze alături de acesta. Alev este în continuare dezamăgită de atitudinea manifestată de Abdullah, în ceea ce o privește, în urmă incidentului cu Pembe, și caută modalitatea prin care să demonstreze ca soția acestuia a mințit.

Ce încearcă să facă Alev, pentru a-i demonstra lui Abdullah că a nedreptățit-o în urma incidentului cu Pembe și, ce este dispusă să facă Gorkem pentru a-și dovedi “autoritatea” în casa familiei Unal, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si