În această seară, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Nursema se confruntă cu mari probleme în căsnicie.

Din cauza afirmației lui Umut, care spune că Ruzgar s-a îndrăgostit de ea, tânăra merge în fața șefului său pentru a lămuri situația. Când află adevărul, Nursema va lua o decizie surprinzătoare. Pe de altă parte Nursema își dorește să participe la lansarea oficială a carierei muzicale a soțului său și îi face acestuia o surpriză, participând la marele eveniment.

Acolo însă, Nursema se va confrunta cu o situație foarte neplăcută.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Doga și Gorkem se întâlnesc față în față iar cea din urmă ține morțiș să își afirme “supremația” și de data aceasta dar va avea parte de un șoc atunci când fosta soție a lui Fatih o pune la punct, într-o manieră neașteptată. Mai mult, certurile se întețesc în casa familiei Unal, ori de câte ori Gorkem intră în contact cu membrii celebrei familii. Pembe și Nilay realizează că proaspăta nora este foarte ”diferită” față de cum au cunoscut-o, înainte de căsătoria cu Fatih și decid să intervină asupra acestei situații.

Alev și Abdullah trăiesc clipe memorabile împreună, după ce bărbatul a aflat adevărul despre incidentul dramatic în care iubita sa și Pembe au fost implicate. Pembe nu știe nimic, însă, despre reluarea relației celor doi…

Cum va reacționa Nursema atunci când află că Umut a mințit-o într-o situație importantă și, ce decizie vor lua Abdullah și Alev, pentru viitorul lor, împreună, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si