Doi preoti din judetul Suceava, Liviu Mihaila (din Falticeni) si Sorin Doroftiese (din Dorna Candrenilor), au candidat din partea PNL, in localitatile lor, pentru postul de primar. Ei au renuntat la preotie, depunand cereri de retragere la Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor, insa nici unul dintre ei nu a reusit sa castige: Doroftiese a obtinut 33,21% din voturi, in timp ce Mihaila a convins mai putini alegatori, doar 8,32%.

Preotul Liviu Mihaila
Preotul Liviu Mihaila Cand si-au anunta candidaturile, cei doi preoti si-au depus si declaratiile de avere, care nu se depun de catre slujitorii Domnului, chiar daca Biserica este sustinuta financiar de stat.
Politicianul Liviu Mihaila
Politicianul Liviu Mihaila
Astfel, enoriasii au putut afla ce averi au acestia! Doroftiese detine doua terenuri, doua case si doua masini, iar venitul sau anual de preot paroh a fost de 18.240 de lei (1.520 lei pe luna). Celalalt preot, Mihaila, are un apartament, doua masini si un salariu putin mai mare decat al lui Doroftiese, de 19.924 de lei (1.660 lei pe luna).
Sorin Doroftiese
Sorin Doroftiese




Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si