Ivana Knoll și-a câștigat faima internațională în timpul Cupei Mondiale din 2022 din Qatar, unde ținutele ei atrăgătoare în culorile naționale croate au captivat internetul, aparițiile ei devenind virale.

Citește și: Cum s-a răzbunat o salvamară impulsivă pe iubitul care a înșelat-o. "L-a mușcat, l-a sugrumat, a trecut cu mașina peste telefonul lui"

Cu un public extrem de numeros de urmăritori pe Instagram, peste trei milioane, Ivana Knoll a fost văzută alături de figuri proeminente din sport, inclusiv Erling Haaland, Shaquille O'Neal și fostul campion de Formula

1 Fernando Alonso.

Ivana Knoll se pregătește să ajungă la Euro 2024, unde Coația va juca în "grupa morții", alături de Italia, Spania și surpriza Albania.

Ivana Knoll, dezvăluire neașteptată înainte să ajungă la Euro 2024

Ivana Knoll va fi din nou în centrul "radarelor" de pe rețelelor de socializare în această vară. Ea și-a dezvăluit planurile pentru publicația BILD, într-un interviu legat de Euro 2024. 

"Am avut un iubit cu care am fost 10 ani. Ne-am despărțit recent. Acum sunt singură, dar nu caut un bărbat nou momentan”, a spus Ivana Knoll pentru BILD.

Ivana Knoll se pregătește să călătorească în Germania pentru a sprijini Croația la viitorul Euro 2024, potrivit Mundo Deportivo.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Nu știu exact ce voi purta încă. Probabil că voi avea idei spontane. Fie va fi ceva rapid pe măsura mea, sau voi lipi steagul croat pe hainele care îmi plac. Asta am făcut în Qatar.”

Ivana Knoll, dezvăluire neașteptată înainte să ajungă la Euro 2024

Ivana Knoll, dezvăluire neașteptată înainte să ajungă la Euro 2024

[Sursa foto: Instagram]

Pe măsură ce popularitatea ei a crescut, la fel au crescut și apelurile către Ivana de a-și deschide o pagină pe rețelele pentru adulți.

Croata a respins întotdeauna aceste apeluri. Vorbind pentru BILD, Ivana a spus: "În preajma Cupei Mondiale din Qatar, mulți oameni au încercat să mă determine să mă alătur echipei OnlyFans. Dar asta nu este pentru mine, nu așa am fost crescută", a povestit suportera croată.

Potrivit tinerei susținătoare a echipei de fotbal, încercările de a o atrage spre industria pentru adulți s-au oprit, dar acum, înainte de Campionatele Europene, "primesc din nou multe e-mailuri și apeluri".

"Întotdeauna spun nu. În ultimele luni, mulți oameni au raportat postările mele pe Instagram, așa că trebuie să le șterg. Ei speră că voi recurge la un site pentru adulți dacă nu mai pot posta pe Instagram. Dar nu voi face asta!", a precizat croata, conform Daily Stars.


Ivana Knoll, dezvăluire uluitoare înainte să ajungă la Euro 2024

Ivana Knoll, dezvăluire uluitoare înainte să ajungă la Euro 2024

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si