Kanal D s-a impus de-a lungul timpului ca un trendsetter in materie de formate TV, iar pentru aceasta toamna isi pastreaza obiceiul de a surprinde, translatand si adaptand viziunea din sfera online (Youtube) in televiziune, elaborand un mix intre doua medii care se potenteaza reciproc. 

Citeste si: Kanal D, pe podium, cu serialul “Pretul fericirii”. Peste un milion de telespectatori din intreaga tara au urmarit aseara productia care a cucerit inimile romanilor

„3 chestii” este proiectul indraznet al unor tineri ieseni plini de umor, ce a demarat in 2016 si a starnit interesul a milioane de urmaritori pe Youtube.  Petronel Gabriel Gongeanu si Iulian Mehedinț au dat nastere proiectului ale carui personaje memorabile au devenit virale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Petronel si Iulian isi gandesc scenariile si creeaza personajele, cu un accent moldovenesc inconfundabil. Se inspira din intamplari ale vietii de zi cu zi, sunt foarte atrasi de suprinzatoarea natura umana, de tipologii, atmosfera rurala si de autenticitate. De asemenea, „3 chestii” transforma subiecte care tin primele pagini ale ziarelor in adevarate sarje umoristice.

Citeste si: Roxana și Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei”, adevărul despre relația lor: ”Nu are nicio șansă să scape”| EXCLUSIV

Printre cele mai apreciate clipuri „3 chestii”  se numara: „Cauciucurile de iarna” (7.200.000 de vizualizari pe Youtube), „Atunci cand il iei pe Mitica la ocazie”( 6.000.000 de vizualizari pe Youtube) sau episodul „Romica Colegu: Urmarirea” (5.100.000 pe Youtube).  

Echipa „3 chestii” este alcatuita din oameni plini de creativitate si pasiune pentru ceea ce fac:  Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedinț, Radu Țibulca, Vasile Panțiru, Andreea Lodbă, Claudiu Dobriță, Aida Ioana Cojocariu si Bogdan Burțila.    


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si