Părinții Anei sunt tot mai convinși de faptul că tânăra nu s-a sinucis, iar avocatul familiei susține că nu au fost făcute cercetări în acest caz.

Mama Anei este convinsă că nu a fost o sinucidere

„Vreau să știu adevărul, ce anume s-a întâmplat cu Ana Maria”, a transmis femeia.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis în timp ce vorbea la telefon. El sunase o rudă ca să-i țină de urât

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În actele de procedură – a declarat avocatul Russo – se face referire la un act de spânzurare care nu a fost niciodată constatat și care ar fi avut loc cu folosirea unei eșarfe care nu a fost niciodată găsită și care, în orice caz, nu a fost niciodată sechestrată. Iar dinamica presupusei sinucideri nu a fost niciodată verificată, adică modul în care tânăra ar fi folosit eșarfa ipotetică”,  susține avocatul Antonia Russo.

Ana a fost găsită spânzurată în locuința sa din regiunea Calabria

Tânăra de 24 de ani a fost găsită spânzurată în baie, în locuința în care se afla arestată la domiciliu.

Citește și: VIDEO- Caz șocant în Caraș-Severin: o femeie a fost descoperită fără viață în curtea unei case, iar concubinul spânzurat

„Practic nu se știe exact cum a murit Ana Maria. Autopsia nu a fost efectuată, eșarfa nu a fost sechestrată, înălbitorul de rufe pe care ipotetic l-ar fi înghițit, potrivit unui martor de care nu s-a mai auzit niciodată, nu a fost niciodată găsit, subiecții care au făcut declarații cu privire la fapte nu au fost niciodată audiați”, a continuat avocatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si