Serialul în care a jucat „Lili” făcea furori în România în urmă cu zeci de ani. Era probabil primul sitcom românesc. Fanii acestui serial își amintesc cu siguranță de Mariana Dănescu. Ea este actrița care interpreta personajul Lili.

Ce se întâmplă cu Lili din serialul „La Bloc”

Primul sitcom românesc care a rulat la începutul anilor 2000 s-a bucurat de foarte mare succes.

Personajele din serial erau extrem de colorate și expresive și foarte amuzante. Mulți dintre actorii care au luat parte la acest serial au ales să ia un alt drum după încheierea filmărilor.

Citește și: Actrița Meg Ryan, de nerecunoscut în prima apariție din ultimele 6 luni

După „La Bloc”, Mariana Dănescu nu a mai apărut la TV, însă și-a încântat fanii cu personajele cărora le dă viața pe marile scene ale teatrelor. Nu a dorit să renunțe la pasiunea ei pentru actorie, iar acum ajunsă la vârsta de 54 de ani reușește să se mențină într-o formă de zile mari.

Dacă colegii săi din „La Bloc” au părăsit calea teatrului, actrița poate fi văzută și astăzi în Capitală, în spectacole precum Oase pentru Otto de Lia Bugnar sau în Doctori femei și alte întâmplări după Georges Feydeau (2009). Alte piese de teatru interesante în care ea a mai jucat au fost Nevestele vesele din Windsor de William Shakespeare (2011), Roman Teatral după Ronald Harwood (2013), ori Coada (Line) după Israel Horovitz

(2014).

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Maria Dănescu a apărut și în diferite filme, printre care se numără faimoasa peliculă „Extemporal la dirigenție”, „Poker” sau „Cu dragostea nu-i de glumit”.

Citește și: Actriță însărcinată, găsită moartă în casă

În spatele carierei sale frumoase de pe scenele teatrelor și de pe platourile de filmare, actrița a trăit o dramă cumplită. Zâmbetul ei a ascuns în ultimii ani o durere de nedescris.

Citește și: Doliu în lumea filmului! Actorul de comedie Barry Humphries s-a stins din viață la 89 de ani

Bruneta a avut o soră geamănă pe care o iubea foarte mult. Aceasta a murit în 2013. Adriana Dănescu era jurnalistă de meserie și a fost diagnosticată cu cancer. În cele din urmă a pierdut a pierdut lupta cu această boală nemiloasă.

Citește și: Anca Țurcașiu și-a dat în judecată fostul soț! Ce ar avea de împărțit cei doi, la trei ani de la divorț?! Suma pe care artista trebuie să o scoată din buzunar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si