"Am ales să fac această postare, cu Elena şi fetiţa noastră Eva Maria, în semn de mulţumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susţinere şi încurajare. Trecem prin momente dificile, şi tot ce ne dorim este ca micuţa noastră, un suflet nevinovat... să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea", scrie Adrian Alexandrov pe Facebook.

El adaugă că Elena Udrea este o femeie puternică şi va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea şi pentru fetiţă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Îmi este greu să înţeleg, sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni, din braţele mamei", mai scrie el.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica miercuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si