Cristi Brancu este cel care a făcut anunţul în urmă cu puţin timp, pe reţelele de socializare. Rândurile scrise de prezentator au stârnit emoție.

Citeste si: Bunicul Luizei, cuvinte sfâșietoare: „Vreau să-mi văd fata, atâta vreau! Nu vrem să îngropăm oasele nimănui”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Dăncilă, întrebată cât a costat deplasarea cu elicopterul la Iaşi, Fifor îi şopteşte: „Ei, asta-i bună!”/ Premierul: E dreptul PSD, nu sunt bani publici

Citeste si: Doliu în sportul românesc! A murit Armand Novacek

"Ii mulțumesc. Ii mulțumesc pentru ca exist. Ii mulțumesc pentru o copilărie minunata. Ii mulțumesc ca a crezut ca voi fi ceea ce și-a dorit sa fiu. Ii mulțumesc pentru anii in care a trăit alături de mine bucurii și greutăți. Astăzi a plecat. Mama mea, Ana (Gina) Brancu, a plecat azi de pe aceasta lume, de pe un pat de spital. Toți cei care doresc sa-și ia adio de la ea sunt așteptați la Cimitirul Bellu, unde va fi depusă de mâine după-amiaza. Înmormântarea e programată duminica, la ora 13, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu sa o aibă lângă ea in Lumina!", a scris Cristi Brancu în urmă cu puţin timp.

Înmormântarea este programată duminică, la ora 13:00, la Cimitirul Bellu din Capitală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si